Kincl ztratil zbraň, které jsem se vždycky bál, říká Vémola před možnou odvetou

Kincl ztratil zbraň, které jsem se vždycky bál, říká Vémola před možnou odvetou Bitva Kincl versus Vémola patří mezi největší zápasy v dějinách českého MMA. | zdroj: Profimedia

Karlos Vémola už Patrika Kincla jednou porazil, což vnímá jako velkou výhodu, příprava podle něj bude o to jednodušší. V souboji vidí dva možné scénáře.

Ani Patrik Kincl už asi pomalu nedoufal, že by jednoho dne mohlo dojít na vytouženou odvetu s Karlosem Vémolou. Nového šampiona polotěžké váhy podezíral z úhybných manévrů, právě “kličkovaná” ho podle něj zavedla do vyšší divize. “Terminátor” nicméně o souboji začíná otevřeně mluvit, zdá se, že se otevírá prostor pro bitvu dvou šampionů, což by promotéři Oktagonu zajisté uvítali.

Vémola však v rozhovoru pro iSport.cz připomněl, že Kincl ještě musí udělat jeden důležitý krok v první obhajobě. “Nebudete to jednoduchá písemka, protože Lohoré je opravdu kvalitní zápasník,” pochválil francouzského bojovníka, kterého při své vlastní cestě za opaskem musel udolávat celých pět kol. Lohoré má zkrátka tuhý kořínek, to se mu musí nechat.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

V rozhovoru Vémola také zdůraznil, že Kincl Alexe před jeho premiérou s Karlosem zesměšňoval a tvrdil, že nejde o hodnotného soupeře. Když s ním ale nyní má nastoupit on, je to v pořádku. Patrik ostatně kritizoval i matchup s Iličem. “Nakonec to skončí tak, že jednou půjde i s Jokerem. A také to bude OK.” Vémola evidentně šampionovi střední váhy stále nemůže přijít na jméno. “Je to bezcenný člověk. Napřed ať vyhraje, mně by se to do krámu hodilo, Ondrovi asi také. A pak mu ten pás seberem.”

Z dalšího vzájemného zápasu si ale vrásky nedělá. Je totiž přesvědčen, že Patrik přišel o jednu důležitou výhodu, z níž v zápasech nejvíce těžil. “Na člověka, kterého už jsem jednou celkem jednoznačně porazil, se dobře připravuje. On se od té doby nijak výrazně neposunul, myslím si, že jsem na hodně věcech zapracoval. On ztratil tu svou největší zbraň, které jsem se vždycky bál, protože když zápasil v té 77, tak byl skvělý od začátku až do konce, měl skvělou fyzickou kondici. A tu v té 84 naprosto ztratil. To, co předvedl třeba s Pirátem, to bylo strašné. Takže tu největší zbraň, které jsem se obával, ztratil za cenu toho, že se snaží naturálně nabrat, jak on tvrdí, a tím ztrácí tu fýzu.”

Vémola rovnou nastínil dva možné scénáře. “Má dvě možnosti. Buď přijít takhle narvaný, jako přišel s Pirátem, a chcípnout po dvou kolech, nebo shodí do té své dobré fyzické kondice, ale pak zase na mě bude moc slabý. Takže on tenhle zápas nemůže vyhrát, o tom jsem přesvědčený.”

Jedno je jisté. Oba bojovníci si opět přijdou na zajímavé peníze, což je asi to jediné, co Karlosovi v souvislosti s odvetou dělá radost. “Budou to jednoduše vydělané peníze, kolem těch Vánoc se to bude hodit. Takže proč ne.”

Zdroje:  isport.cz

Nejnovější články