Česká bizarní organizace ulovila ještě bizarnější osobnost. Íránský Hulk míří do Prahy

Česká bizarní organizace ulovila ještě bizarnější osobnost. Íránský Hulk míří do Prahy Íránský Hulk působí na sociálních sítích hrozivě, realita je ale někde jinde. | zdroj: Profimedia

Organizaci Red Face se povedl husarský kousek. Do svých řad podle svého vyjádření získala Sajada Gharibiho, influencera světového formátu, který je známější pod svou přezdívkou Íránský Hulk.

Je to zhruba rok, co se s velkou slávou postavil Sajad Gharibi v Dubaji do boxerského ringu. Jeho relativně pečlivě budovaná image obrovského a silného Íránského Hulka ale ten večer vzala velmi rychle za své. A i když proti němu stál podobně nezkušený a bizarní influencer, který si pro změnu říkal Kazašský Titán, Hulk nebyl schopen předvést v ringu absolutně nic, tedy kromě utíkání před přicházejícími údery.

Vyšlo tak v celé kráse najevo to, co bylo zřejmé většině z komunity bojových sportů - Íránský Hulk nemá nejmenší páru o boji a místo cvičení v gymu se věnuje tak maximálně zdlouhavé úpravě fotek v grafickém editoru.

Svůj vlastní sebeklam si pak Hulk pravděpodobně uvědomil, stáhl se i ze sociálních sítí a vypadalo to, že můžeme tuto bizarní kapitolu nadobro uzavřít. Bohužel či bohudík si ale nejspíše Sajada ještě užijeme, a to blíže než jsme kdy mohli doufat.

Mladá organizace Red Face, která se původně chtěla zaměřit na fackovanou, ale kvůli neshodě s legislativou se pustila pouze do čistých freak fightů, dnes dala na svůj instagramový profil fotku Gharibiho s popiskem "Hulk přichází. Sajad Gharibi v Red Face". Samotný Íránec pak fotku olajkoval. Později se pak pro server Top-Fight.cz vyjádřil k situaci i promotér organizace Petr Diviš:

„Mohu potvrdit, že jsme právě se Sajadem Gharibim uzavřeli dohodu. Je náš! Řekl nám, že chce dostat ty nejlepší české bojovníky, a my mu samozřejmě dáme příležitost. Hned 9. září bude přítomen na turnaji v UNYP Areně, kde odhalíme jeho prvního soupeře. Těšte se, je opravdu na co.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený RED FACE (@redface.cz)


Red Face uspořádala svůj první galavečer teprve v červnu, přičemž dojem z celé akce byl mírně řečeno rozpačitý. Těžko si představit někoho, kdo po jedné z nejtrapnějších parodií na "zápas" všech dob, Kolesa s Freescotem v telefonní budce, dával organizaci jakoukoliv naději na déle trvající budoucnost. S Íránským Hulkem v zádech by ale Red Face přece jen mohla na české scéně vydržet o něco déle. Pokus se tedy jejich sliby skutečně vyplní. Íránský Hulk už v minulosti absolvoval několik anabází, které měly směřovat k zápasu, zvláště s Martynem Fordem, a prakticky nikdy to nedopadlo.

Pokud se však skutečně Hulk ukáže v Praze na plánovaném galavečeru a v budoucnu nastoupí také do klece, tak si držte klobouky a potrénujte bránice. Tohle bude jízda. Sice ne pěkná a v žádném případě ne kvalitní, ale s trochou štěstí aspoň slušně zábavná.

Zdroje:  Instagram , Top-Fight.cz

Nejnovější články