Íránský Hulk je zpátky, domluvil si boxerský zápas s kazašským Titánem

Íránský Hulk je zpátky, domluvil si boxerský zápas s kazašským Titánem Kazašký Titán vs. Íránský Hulk | zdroj: Profimedia

Hulk se nevzdává, a když dostal košem od britského kulturisty Martyna Forda, kývnul na boxerský souboj se svým "klonem" z Kazachstánu.

O Sajadovi Gharibim toho už v souvislosti s bojovými sporty bylo napsáno spoustu, přestože jsme "Íránského Hulka" ještě v ringu ani kleci neviděli. Letos měl v boxerském klání změřit síly s hrozivě vypadajícím Martynem Fordem, jenže po prvním střetnutí tváří v tvář a z něho vyplývající strkanici si Gharibi v íránské televizi posteskl, že s ním kvůli tomu přestala mluvit rodina a musí si svou čest vybojovat zpátky. To ale na soupeře moc nezapůsobilo a ze souboje raději vycouval, protože se začal bát o Hulkovo zdraví.

Je fakt, že Gharibi na fotkách a videích, jež umisťuje na sociální sítě, vypadá mnohem hrozivěji a osvaleněji než ve skutečnosti. Mnozí tedy spekulují, že za jeho formou stojí spíš photoshop než-li tvrdé tréninky. 

Nyní ale opět svitla naděje, že Hulka v ringu konečně uvidíme. Britská organizace Wicked N’ Bad oznámila, že Gharibimu na 31. července domluvila souboj s "Kazašským Titánem", vlastním jménem Jumanov Almat Bakhytovič. K informaci dokonce připojila záběry obou bojovníků, kterak podepisují smlouvy.

Kazachstánec si souboj s Gharibim domlouval už před časem a jakmile teď zavětřil příležitost, okamžitě ho znovu vyzval. Pro Hulka bude pravděpodobně vyrovnanějším protivníkem než Ford, oba totiž působí jako přes kopírák a na sociálních sítích se prezentují především ukrutnou silou. 

Souboj dvou siláků by se měl odehrát 31. července v Dubaji. V ringu se objeví také senegalský Reug Reug, který už má ale něco za sebou v MMA, takže se nedá předpokládat, že by v případě náhlé indispozice jednoho z dvojice Hulk - Titán mohl zaskočit. Doufejme ale, že náhradník nebude potřeba a gigantického zápasu se tentokrát dočkáme.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Myles Harris (@bouncerplaydirty)

Zdroje:  Wicked N’ Bad

Nejnovější články