Kdo se tady bojí? Íránský Hulk zápas nezrušil, byl to jeho soupeř Ford!

Kdo se tady bojí? Íránský Hulk zápas nezrušil, byl to jeho soupeř Ford! Martyn Ford vs. Íránský Hulk | zdroj: Profimedia

Jeden z nejbizarnějších zápasů se nekoná, důvodem je strach britského kulturisty Forda o zdraví Íránce. Teď oba hledají nové soupeře, boxovat prý totiž chtějí.

Spousta sebevědomých prohlášení, úsměvná tréninková videa i strkanice během prvního staredownu. Fanoušci se těšili, až uvidí "Íránského Hulka" Sajada Gharibiho proti Martinu Fordovi v boxerském ringu. Zároveň se ale báli, že na zápas nakonec nedojde. A Brit jejich obavy před pár dny potvrdil.

"Můj zápas bude bohužel odložen," informoval a dodal, že "nemusíte být geniální, abyste všechny důvody rozklíčovali." Víc specifikovat nechtěl, ale zdálo se, že Hulk prostě na poslední chvíli vycouval. Tak tomu ale nebylo.

"Dnes jsem se doslechl, že Ford nechce bojovat se mnou ani s žádnými jinými bojovníky. Já nikdy žádný zápas nezrušil, ale on už mě znovu nechce vidět!" prozradil Gharibi před několika dny na sociálních sítích a pohrozil, že to tak nenechá. "Je to proti smlouvě a můj právnický tým už na tom pracuje. Popravdě, ten pěkný chlapec nemůže nikdy bojovat, jen se schovává a utíká. Musí nejprve dostat povolení od ženy. Nemůžu soupeři jako je on věřit, je to ostuda a tohle vítězství pro mě není ctí. Není to zápas století ale vtip století."

Fanoušci na to konto na Forda začali tlačit, aby šel s pravdou ven. Ten tak přiznal, že měl obavy o duševní i celkové zdraví svého soupeře. Poslední kapkou prý bylo, když viděl svého soka plakat v televizi. 

Pro Hulka je to nakonec možná dobře, protože se zdálo, že by proti mnohem většímu a atletičtějšímu Angličanovi neměl nejmenší šanci. On sám ale selhání na staredownu, po němž se ho prý zřekla i vlastní rodina, připisuje onemocnění.

"Během setkání v Dubaji jsem měl koronavirus. V den, kdy jsme se střetli tváří v tvář, jsem to oznámil organizaci. Nikdy jsem se na to nevymlouval, před ničím jsem neutíkal. Měl jsem plicní infekci a horečku 40 stupňů," řekl ve videu na svém Youtube kanále, ověřit se to však nijak nedá. "Je opravdu trapné, že ten zbabělec zápas zrušil. Mě je to ale jedno, já jsem v téhle soutěži pořád. Také jsem řekl organizaci, ať přede mě postaví nějakého bojovníka, někoho, kdo má bojového ducha."

Je tedy možné, že jednoho dne Hulka v ringu konečně uvidíme, promotéři by mu ale měli vybrat adekvátnějšího soupeře, než byl Ford. Ten rovněž vyhlašuje, že jej v boxerském klání rozhodně brzy uvidíme. Jako soupeř by se nabízel například islandský silák Hafthor Bjornsson, který už několik duelů absolvoval a ostudu neudělal.

Zdroje:  Martyn Ford Instagram , Sajad Gharibi Instagram

Nejnovější články