Ruský "Pepek námořník" se dočkal vytoužené odvety a opět to skončilo nakládačkou

Ruský "Pepek námořník" se dočkal vytoužené odvety a opět to skončilo nakládačkou Obří "bicepsy" byly Kirillovi v MMA zápasech spíše na obtíž. | zdroj: Profimedia

Sám o sobě říká, že má ruce jako bazooky. Ani ty mu ale v boji nepomůžou, nepřehlédnutelný Rus Kirill Tereshin totiž ani tentokrát v kleci nezvítězil.

Kirill Tereshin je znám především kvůli svým nepřehlédnutelným pažím, které si "vypracoval" vstřikováním syntholu. V roce 2019 se pak rozhodl otestovat jejich praktičnost v zápasech. "Ruky bazooky" ale v boji spíše překážely. Premiérový souboj prohrál už v prvním kole, když nejprve schytal výprask v postoji a následně na zemi odklepal techniku "tlak předloktím na krk".

Nedávno se objevily zprávy, že ruskému Pepkovi námořníkovi hrozí vážné zdravotní problémy a musel podstoupit si nechat část oleje odsát. Jeho ruce tak sice ztratily na objemu, ale krize je zřejmě zažehnána, protože se před pár dny po třech letech dočkal odvety se svým prvním přemožitelem –⁠ 45letým Olegem "Mongolem" Perekhozhevem.

Ten je v Rusku znám především coby populární youtuber, který dokumentuje život nižší sociální vrstvy. Zápasit začal poté, co se opil a měl vidění, že je nejsilnějším bojovníkem. Myšlenka se mu v hlavě udržela i po vystřízlivění a tak prý začal trénovat a vyzývat ostatní.

Život Tereshina pro změnu ovlivňují mimozemšťané. Proto si jednoho z nich nechal na hruď zvěčnit v podobě nepřehlédnutelného tetování. "Uctívám je a mluvím s nimi. Dávají mi různé signály, ale neřeknu vám co přesně, protože by se signál mohl ztratit a já bych se kompletně vypařil," prozradil v předzápasovém promo videu a nutno uznat, že by to vysvětlovalo mnohé. 

Ačkoliv Kirill zatím nedokázal vyhrát jediný souboj, proti Mongolovi si věřil. "Mou výhodou je délka paží, síla a inteligence v mém bicepsu," popsal Pepek své silné stránky v předzápasovém promo videu. Na fyzické kondici, která je v zápasech jeho Achillovou patou, prý pracoval způsobem sobě vlastním: "Každý den běhám do trafiky pro cigarety a za holkami, abych je uspokojil."

Zápas začal pěstními výměnami v postoji. Už po pár vteřinách ale bylo vidět, že Kirillovi docházejí síly a "Mongol" začínal mít viditelnou převahu. Pepek se jen zoufal snažil přežít. To se mu nakonec povedlo. Ve druhé dvojminutovce se pak rozběhl na steč a zkoušel Olega ukončit údery do těla. Po 30 sekundách ale síly došly a mladý Rus se ze zoufalství vrhl po takedownu. Soupeř ho ale zkušeně ubránil a sáhl si pro armbar. Bolestivá grimasa v Kirillově tváři jasně ukazovala, že ani velké bicepsy ho z téhle páky nejspíš nezachrání. Chvíli před koncem se nakonec poklepáním vzdal.

Na celý zápas se můžete podívat ve videu níže. Pokud umíte anglicky, doporučujeme zapnout titulky a zhlédnout též předzápasová videa:

"Žiju nezdravě, pořád jen souložím se ženami, neužívám si život, jen pracuju," posteskl si po zápase Tereshin. Jeho trenér přiznal, že ho výsledek nepřekvapil: "Nečekal jsem nic jiného, tenhle měsíc měl 4 dvanáctiminutové tréninky. Nebylo to špatné."

Oleg ale pro poraženého moc uznání neměl. "Třásl se jak vystrašený pes," smál se. V bojování chce pokračovat a dokonce si hned domluvil střet s jistým Israpilem Ramazanovem.

Zdroje:  Epic Fighting Championship

Nejnovější články