Polka před zápasem atakovala soupeřku sexuální pomůckou, ta ji pak v kleci ukřižovala a ukončila TKO

Polka před zápasem atakovala soupeřku sexuální pomůckou, ta ji pak v kleci ukřižovala a ukončila TKO Ewa Brodnicka a Aniela "Lil Masti" Bogusz během vyhroceného předzápasového staredownu. | zdroj: Profimedia

Zápasy celebrit se v Polsku těší velké oblibě. Internetová hvězdička "Lil Masti" ale ukázala i sportovní kvality, když v MMA dokázala porazit mistryni světa v boxu.

Polsko nás v poslední době na poli bojových sportů zásobuje jedním bizárem za druhým. Nedávno jsme tak mohli vidět třeba souboj tří na jednoho či hromadnou bitku žen. Organizace High League sází především na známé tváře, na jejích galavečerech jsou tedy v kleci k vidění především různí youtubeři, instagrameři a další internetové celebrity.

Přestože byl na poslední akci k vidění například zápas dva na jednoho či souboj liliputů, celá startovka  zůstala ve stínu dvou žen. Influencerka Aniela "Lil Masti" Bogusz ve svém třetím MMA zápase stanula proti mistryni světa v boxu Ewě Brodnické. Ta jí na vážení překvapila sexuální pomůckou, kterou se slovy „sex masterka“ strčila Aniele před obličej. Odkazovala tak k bývalé přezdívce internetové celebrity. Ta si to samozřejmě nenechala líbit a obě dámy se do sebe na jevišti pustily, než je stačily organizátoři odtrhnout.

Boxerka Brodnicka nastupovala do souboje jako velká favoritka. Byla to však její premiéra v MMA, takže ji Lil Masti ihned vzala na zem, kde celé první kolo dominovala. Ve druhém kole se jí sice už takedown nepodařil, ale soupeřku zřejmě utahala natolik, že mistryně světa v boxu neměla ani v postoji takovou převahu, jak se očekávalo.

V posledním kole se Aniele opět podařilo vzít Ewu na zem. Skončil v side gardu a zkušeně své soupeřce zaklekla ruku, takže ji dostala do takzvaného krucifixu (lidově nazýváno též bába pod kořenem). V té chvíli se neměla Brodnicka jak bránit a inkasovala jeden úder za druhým. Vysvobodil ji až rozhodčí, když po několika vteřinách usoudil, že má dost.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený HIGH League (@highleague_official)

Lil Masti zatím v kleci nepoznala porážku, všechny své soupeřky navíc ukončila před limitem. Nyní by prý ráda poměřila síly s nějakým mužem. Ačkoliv to zní šíleně, v Polsku je v MMA zřejmě možné všechno.

Zdroje:  mma.pl

Nejnovější články