MMA experiment v Polsku, zápas tři na jednoho skončil po pár sekundách přesně tak, jak byste čekali

MMA experiment v Polsku, zápas tři na jednoho skončil po pár sekundách přesně tak, jak byste čekali Začátek zápasu 3 na 1, konec přišel o pár sekund později. | zdroj: Profimedia

U našich sousedů vyzkoušeli nový formát MMA zápasu. Osamělého bojovníka nechali čelit přesile, padl hned během prvních několika vteřin.

Prorazit v dnešní době jako organizace na poli MMA není nic snadného. Většina dobrých bojovníků je už pod smlouvou u konkurence, jak tedy diváky zaujmout? V minulosti jsme již viděli třeba souboj 240kilového muže s ženou, hromadné bitky či MMA páku. Polští promotéři z organizace Elite Fighters se ale tentokrát rozhodli, že kromě zápasů youtuberů a další populárních postaviček také v praxi ověří, jestli by měl jeden bojovník šanci proti přesile.

Udatný Piotr Kowalski pod přezdívkou Kung-fu panda nastoupil do klece proti třem viditelně mladším bojovníkům. Neměl dokonce ani váhovou převahu, podle databáze tapology měl ale na kontě zkušenosti z několika amatérských zápasů a soudě podle chuligánského znaku na hrudi také z neoficiálních bojů. To mu ale bylo k ničemu, protože mladíci Swechu, Modlicha a Neted ho ihned obklíčili a zatímco ho jeden držel na zemi, dva další ho zasypávali údery. Pokud si tedy někdo představoval scénu jako z akčního filmu, kdy se jeden hrdina holýma rukama brání přesile střídajících se nepřátel, musel být zklamán.

Rozhodčí naštěstí na nic nečekal a zápas ukončil, takže se Kung-fu pandě nic nestalo.

O nic lepší ale nebyly ani ostatní zápasy, v nichž se bojovalo "klasicky" jeden na jednoho. Někteří bojovníci a bojovnice totiž vypadali, že snad ani v životě nebyli na žádném tréninku. Přesto organizace rozdávala šampionské pásy. Dojmy z celé akce skvěle podtrhl neznámý zpěvák, který během večera několikrát vystoupil a zhruba v půli dění si trefně zvolil skladbu Higway to hell. Ano, gala Elite Fighters bylo skutečně takovou dálnicí do pekla a my jen doufáme, že někdo s podobným nápadem nepřijde také u nás, byť by si podobný bizár divák určitě našel.

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články