Ruský "Pepek námořník" dostal nakládačku v oktagonu

Ruský "Pepek námořník" dostal nakládačku v oktagonu Obří "bicepsy" byly Kirillovi v MMA zápasech spíše na obtíž. | zdroj: Profimedia

Kirill Tereshin by mohl vyprávět, jaký osud může člověku přinést používání zakázané látky.

Dvaatřicetiletý bodybuilder Kirill Tereshin patří rozhodně k jedněm z nejbizarnějších postav, které Rusko nabízí. Kulturista přezdívaný „Pepek namořník“ si totiž několikrát do paží vstříkl vysoce nebezpečnou látku synthol, která rozšiřuje svaly takovým způsobem, že jsou pak opravdu podobné známe animované postavičce.

Synthol je olej, který způsobuje pouze optické zvětšení a navíc může způsobit plicní embolii, poškození nervů, infekce, mrtvici nebo vředy, které popraskají a můžou vést až k amputaci. Vše potvrdil také doktor Jurij Serebryanskiny. „Kirill by mohl ztratit svalovou hybnost. Svaly by se proměnily v pouhé zaváží, takže by nemohl vůbec nic zvednout. Byl by zdravotně postižený.“

Tereshin si ale z možných následků dlouho nic nedělal. Naopak. Před krátkým časem se postavil do oktagonu proti známému ruskému blogerovi a především šampionovi ve fackování Vasiliji Kamotskiymu. Ten mu však velice rychle ukázal, že v jeho „obrovských“ pažích opravdu žádná síla není a po pár minutách s ním flákl o zem a začal ho škrtit, čímž Tereshina donutil odklepat.

Nejen prohra změnila ruskému kulturistovi život. Nedlouho poté se dostavily nespecifikované, ale údajně vážně zdravotní problémy, po kterých Tereshin přestal syntetický olej používat. Momentálně založil veřejnou sbírku, kde prosí lidi o příspěvek na cestu do Velké Británie a na následnou léčbu.

Zdroje:  YouTubu steve e mma , tisková zpráva

Nejnovější články