Ruska v kleci skolila 240kilového chlapa a vysloužila si angažmá v jedné z největších MMA organizací světa

Ruska v kleci skolila 240kilového chlapa a vysloužila si angažmá v jedné z největších MMA organizací světa Darina Mazdyuk | zdroj: Profimedia

Darina Mazdyuk svým výkonem v nejbizarnějším zápase letoška zaujala promotéry a příští rok si zabojuje v americkém Bellatoru.

Nedávno jsme vás informovali o velice bizarním souboji, které nám nabídla „země neomezených možností“ neboli Rusko. V oktagonu se tam v rámci organizace „Our Bussiness“ utkala šedesát tři kilogramů vážící MMA bojovnice Darina Mazdyuk s youtuberem Grigorym Chistyakovem, který vážil monstrózních dvě stě čtyřicet kilo.

Madzyuk cvalíkovi nadělila pouhých 90 sekund. Po smršti úderů se Chistyakov svalil vyčerpaný k zemi a zápas prohrál technickým KO. Pro Rusy se možná jednalo o zajímavé poměření sil, ale mnoho osobností po celém světě tento zápas odsoudilo. Například slavný rozhodčí Marc Goddard označil celou záležitost za „ostudnou,“ „zvrácenou“ a „strašnou.“

Mazdyuk ale rozhodně zaujala a vybojovala si profesionální smlouvu v Bellatoru, který je hned po UFC druhou největší americkou organizací smíšených bojových umění. Tuto informaci potvrdil server MMA Fighting, který je v kontaktu jak s blízkými spolupracovníky bojovnice, tak s lidmi z vedení organizace.

28letá Madzyuk má za sebou v profesionálním MMA zatím tři výhry a jednu prohru a stačila už soutěžit v bantamové, pérové, lehké a domluvené (catch) váze. V Bellatoru nastoupí v „bantamu“ ale kdy se poprvé objeví v kleci ještě není potvrzeno.

I tak by se zde nemusela ztratit, protože proti Chistyakovi za minutu a půl předvedla poměrně slušnou techniku, kterou vygradovala ve velice povedený superman punch. Otázkou však zůstává, jak to u ní bude s obranou, protože proti tlouštíkovi ji zase tolik používat nemusela.

Zdroje:  MMA Fighting , tisková zpráva

Nejnovější články