Pomatený Youtuber napadl Conorova kolegu Dillona Danise. Dana White na něj chce poslat Amandu Nunes

Pomatený Youtuber napadl Conorova kolegu Dillona Danise. Dana White na něj chce poslat Amandu Nunes zdroj: Profimedia

Paul touží po pozornosti za každou cenu a chce Conora vyprovokovat k zápasu.

Vypadá to, že youtouber Jake Paul chce Conora McGregora vyhecovat ke společnému zápasu za každou cenu. Poté, co mu nabídl padesát miliónů dolarů a urazil jeho manželku, napadl dnes v noci vodními bombami jeho týmového kolegu Dillona Danise.

Paul zveřejnil video na svém twitterovém účtu, kde je vidět, jak na korbě náklaďáku přijíždí ke skupince lidí s mikrofonem a kamerou stojící na chodníku. Na Danise začal okamžitě pořvávat: „Hele, koukejte, támhle je d*vka Conora McGregora.“ Nakonec na něj během dalších sprostých nadávek začal házet balónky naplněné vodou a následně ujel.

Danis, který bojuje v americké organizaci Bellator, je známý především tím, že pomáhal McGregorovi v přípravě na zápasy s Natem Diazem a Khabibem Nurmagomedovem. On byl také hlavním důvodem toho, proč dagestánský šampion napadl po vítězném zápase Conorův tým. Údajně prý na Khabiba celý zápas křičel urážky.

Celého konfliktu už si začal všímat také prezident UFC Dana White, který byl také terčem youtuberových slovních ataků. Pro server TMZ řekl: „Myslím, že na něj pošlu Amandu Nunes, aby mu nakopala zadek.“ Brazilská dvojnásobná šampionka zareagovala promptně na svém twitterovém účtu slovy: „Jdu do toho!“

Zdá se, že si Paul proti sobě nakonec nepoštve pouze McGregora, ale také celou UFC scénu. Upřímně jeho chování moc nechápeme a zastáváme názor, že si o zápas lze říci slušnějším způsobem. Jeho postupy jsou opravdu bizarní a jsme zvědaví, kdo jako první Paula sestřelí. Jestli si s ním vůbec někdo bude chtít špinit ruce.

Zdroje:  TMZ , tisková zpráva

Nejnovější články