Mayweather chystá další "moneyfight", v únoru se utká s youtuberem Loganem Paulem

Mayweather chystá další "moneyfight", v únoru se utká s youtuberem Loganem Paulem zdroj: Profimedia

V příštím roce nás bude čekat další bizarní boxerský zápas. Floyd Mayweather si to rozdá se známým youtuberem Loganem Paulem.

Vypadá to, že youtuber Logan Paul chytl prvního soupeře s velkým sportovním jménem. Teď proti němu půjde opravdový boxer s nálepkou jednoho z nejlepších v historii. V únoru by se totiž měl utkat s několikanásobným šampionem Floydem Mayweatherem Jr.

Vše ohlásil na svém instagramovém účtu sám Mayweather, který už s aktivní kariérou skončil. Stále však vyhledává takzvané „moneyfighty“, které by mu mohly nafouknout už tak dost tučné konto, což dokázal i duelem s MMA zápasníkem Conorem McGregorem nebo kickboxerem Tenshinem Nasukawou. Ve své aktivní kariéře byl navíc považován za jednoho z nejlépe vydělávajících sportovců vůbec.

Logan Paul, jehož bratr Jake nedávno ukončil v ringu basketbalistu Natea Robinsona, je dlouholetým fanouškem bojových umění, ale do roku 2019 působil především jako oblíbený streamer. To se změnilo v říjnu loňského roku, kdy dokončil sázku s dalším youtuberem jménem KSI a postavili se proti sobě v boxerském ringu. Paul sice po šestikolové bitvě na body prohrál, ale rukavic se nevzdal.

Otázkou teď především bude, jak dlouho vydrží mezi čtyřmi provazy proti Mayweatherovi, který je totálním profesionálem, a i zdatnější soupeře dokázal vypnout během prvního kola. Sázkaři tak budou nejspíše tipovat především to, ve kterém kole Paul padne než výsledek samotného zápasu. I tak by se mohlo jednat o velké lákadlo pro fanoušky těchto speciálních exhibicí.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články