MMA bojovník porušil nepsaný zákon a byl za to okamžitě potrestán senzačním KO

MMA bojovník porušil nepsaný zákon a byl za to okamžitě potrestán senzačním KO Britský bojovník Ben Doster si ze zápasu moc pamatovat nebude. Po rychlém highkicku se odebral ke spánku na podlaze oktagonu. | zdroj: FOTO: Se svolením organizace BFC

O tom, že instantní Karma opravdu existuje, se přesvědčil britský bojovník Ben Doster, který za nesportovní chování dostal zasloužený highkick na čelist.

Někdy trvá roky, než Karma zapůsobí, někdy to ale může být jen 5 sekund. O tom se na vlastní kůži přesvědčil britský MMA bojovník Ben Doster, který o víkendu nastupoval na historicky prvním turnaji organizace British Fighting Championship, proti dagestánskému soupeři Umakhanovi Ibragimovi.

Doster totiž porušil nepsané pravidlo MMA, které spočívá v tom, že se bojovníci na začátku zápasu pozdraví plácnutím dlaní nebo pěstí na znamení vzájemného respektu a pak až jdou na věc. Je pravda, že ne všichni bojovníci to mají rádi a někteří toto gesto odmítnou, což je také v pořádku.

Občas se ale najde někdo, kdo tohoto rituálu chce zneužít k útoku schovaného za gesto respektu. A přesně to udělal Doster, který po startu zápasu běžel k Ibragimovi s nataženou rukou na znamení plácnutí a zároveň s dotykem rukavic okamžitě vystartoval lowkickem, kterým soupeře trefil.

To bylo ale asi to poslední, co si Doster ze zápasu pamatuje. Ibragimov na něj totiž o sekundu později vypálil neuvěřitelně rychlý highkick z přední nohy, kterým nečestného Brita trefil přímo na čelist a poslal jej spát na podlahu oktagonu.

Doster s sebou plácl o zem a jak zápas rychle začal, tak i skončil. Dagestánskému bojovníkovi k tomu stačilo pouhých 5 vteřin a po křiváckém fíglu od soupeře tak dostal rychlé zadostiučinění.

Video tohoto knockoutu obletělo svět a Ben Doster své chování i výsledek zápasu dostal od fanoušků pořádně „sežrat“. Umakhan Ibragimov naopak všem ukázal, že čím máte rychlejší highkick, tím rychleji se od Karmy dočkáte spravedlnosti.

Zdroje:  Instagram - British Fighting Championship

Nejnovější články