Finalista turnaje Oktagon Underground Vlasto Čepo mění tým, bude se připravovat po boku hvězdy UFC

Finalista turnaje Oktagon Underground Vlasto Čepo mění tým, bude se připravovat po boku hvězdy UFC zdroj: Profimedia

Populární srbský bojovník učinil velký krok a stěhuje se do prestižního American Top Teamu v Záhřebu, kde bude trénovat společně s Aleksandarem Rakicem.

Bojovník srbského původu Vlasto Čepo se vryl fanouškům do paměti svými nezapomenutelnými výkony v turnaji Oktagon Underground. V něm nejprve v bezhlavé přestřelce tvrdě knockoutoval Jevického a poté si podobným způsobem poradil i s favorizovaným boxerem Tlkancem. V bratrovražedném souboji následně přebodoval svého tehdejšího týmového kolegu Samuela Piráta Krištofiče a postoupil do finále. Tam se měl potkat s kickboxerem Matějem Peňázem, ale na jejich souboj nakonec kvůli zranění nedošlo. Přestože by tyhle "postojáře" proti sobě chce vidět pravděpodobně většina domácích fanoušků, jejich vzájemného zápasu se zřejmě nikdy nedočkáme, protože Vlasto v MMA bojuje ve váze do 77 kg, zatímco Matěj ve vyšší střední váze.

Po úspěchu v Undergroundu chtěl Vlasto navázat i v klasickém MMA, kde měl do té doby pěkný rekord 4-0, přičemž všechny soupeře ukončil v prvním kole. Vstup do Oktagonu mu však v říjnu nevyšel podle představ a Mateusz Strzelczyk ho ve druhém kole utáhl na armbar. 25letý srbský bojovník od té doby nezápasil, z jeho vyjádření na sociálních sítích ale vyplývalo, že ho trpká prohra pořádně namotivovala do tréninku.

Před Vánoci pak Čepo na Instagramu avizoval, že přišla nabídka, která se neodmítá. Oč jde však vyšlo najevo až nyní. Stal se členem pobočky prestižního American Top Teamu v Záhřebu. Tam se jezdil připravovat již dříve, teď se však do Chorvatska podle všeho stěhuje i se svojí přítelkyní a zápasnicí Lucií Krajčovič. Bude tak trénovat po boku UFC hvězdy Aleksandara Rakice a dalších.

"Dostal jsem nabídku tam trénovat, párkrát jsem tam byl na kempu a vždy se mi tam líbilo, kluci byli super. Mají tam zápasníky z KSW, Bellatoru či UFC. Do toho spoustu mladých talentů. Připravuje se tam i Aleksandar Rakic a hodně bojovníků z Evropy tam jezdí na přípravu, chtěl jsem využít takovou šanci a dát do toho všechno," prozradil Čepo pro server mmafanatik.eu.

Věříme, že Čepovi změna prospěje a ještě pořádně zamíchá kartami organizace Oktagon, případně i světovým MMA. Kdy ho uvidíme zpátky v kleci ale zatím není jasné.

Zdroje:  MMA Fanatik , Facebook Vlasto Čepo

Nejnovější články