Influencer Vlček si postěžoval na brutální praktiky Patrika Kincla. Šampion Oktagonu vrací úder

Influencer Vlček si postěžoval na brutální praktiky Patrika Kincla. Šampion Oktagonu vrací úder Influencer se chystá na debut mezi profesionály | zdroj: FOTO: Instagram – Zbyněk Vlček

Zbyněk Vlček poukázal na drsné tréninky s Patrikem Kinclem. „Inspektorovi” se zase nelíbí, že vynáší informace.

Účastník reality show Love Island si vzal do hlavy, že se stane profesionálním MMA zápasníkem. A jelikož se chce dostat na úroveň Oktagonu, využívá všech příležitostí pro trénink s těmi nejlepšími bojovníky na domácí scéně. Zúčastnil se třeba nedávného výjezdu do Thajska, kde se potahal například s Davidem Kozmou. Výlet si pochvaloval, byť se vrátil s infekčním onemocněním, kvůli kterému musel odpískat zápas na Štvanici.


V Thajsku se poznal také s Jiřím Procházkou. V podcastu Uppercut se dokonce chlubil, že českou jedničku polotěžké váhy několikrát nachytal na takedown. „Troufám si říct, že mám dobrý wrestling, také jsem ho párkrát hodil. On to ví. On mě samozřejmě také. Vím, že si mě díky tomu určitě zapamatoval.”

Když Vlček začínal s MMA, přesunul se do vyhlášeného pražského klubu Gorila MMA, kde se čas od času objeví i vzácní hosté, například Patrik Kincl. Vlček se během rozhovoru nijak neostýchal a podělil se o drsnou zkušenost. „Dostal jsem od něj vypínák. Dostal jsem highkick a posadil jsem se. Od něj jsem byl asi nejvíc zbitý,” svěřil se. „Jezdili za námi každou středu, prostě si jdeš rozbít hubu,” usmál se. „Vůbec jsem nevěděl, co dělat, měl jsem hrozný postoj a nedokázal jsem ho dostat na zem.”

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Zbyněk Vlček (@zbynekvlcek)

Ačkoli si Vlček sám vyprosil možnost trénovat v „áčku”, od Kincla očekával, že vezme v potaz fakt, že stojí proti začátečníkovi. „Vidí, že to neumím, tak by mi nemusel dávat takové bomby,” postěžoval si. Ani další setkání nedopadla dobře, influencer doplatil na devastující kopy na koleno, což odnesl meniskus. „On to ani neví, ale brutálně mi rozkopal přední nohu, musel jsem kvůli tomu jít na operaci.”

Šampion Oktagonu na rozhovor zareagoval, aby celou záležitost trochu objasnil. „Trochu jsem doufal, že se to přežene,” uvedl na Instagramu. „Když nejsem v ostré přípravě, tak jedu podle svého sparring partnera. Když jde technicky a normálně, tak najedu na stejnou vlnu. Když po mně někdo jde, tak jdu po něm i já.” Následně vysvětlil, že problém nastává u začátečníků, jelikož jsou ostřejší, než si myslí, když se dostanou do stresové situace. „Nechceš ztrácet čas tím, že desetkrát v kole budeš někomu říkat, jak by měl jít.”

Vlčka následně pochválil, že se rozhodl jít těžší cestou, pro některé věci ale pochopení nemá. „Proti Vlčkovi rozhodně nic nemám! Naopak se mi líbí, že do toho jde a fandím tomu. Mohl si vybrat cestu Clash of the Stars, udělat na tom i víc peněz a neposlouchat tolik hejtů. Taky si ale nemyslím, že by se měly vynášet věci z tréninku ven! Ve finále to pak působí zvláštně, když v jednom a tom samém rozhovoru řeknu, že jsem naházel Jirku Procházku, a o tři minuty dál si stěžuju, že je na mě někdo (kdo zápasí v minimálně o třídu horší organizaci) tvrdý.”

Patrik Kincl je svým nesmlouvavým přístupem pověstný. Podobnou zkušenost má také Adam Raiter. Účastník reality show Survivor během přípravy na zápas v Oktagonu přiznal, že se mu na tréninky s šampionem nechce, jelikož mu dával pořádně zabrat. Následně si dokonce našel jiného trenéra, aby byla MMA zkušenost o něco schůdnější. Na druhou stranu – zápas s Nathanem urval na svou stranu, soupeře ukončil už v prvním kole. Drsná příprava tedy evidentně má něco do sebe.

Zdroje:  Patrik Kincl –⁠ Instagram , Uppercut

Nejnovější články