Influencer Zbyněk Vlček zkritizoval Mikuláška. Baba Jaga slibuje ponižující odplatu

Influencer Zbyněk Vlček zkritizoval Mikuláška. Baba Jaga slibuje ponižující odplatu Influencer se chystá na debut mezi profesionály | zdroj: FOTO: Instagram – Zbyněk Vlček

Zbyněk Vlček měl naplánovaný zápas na Štvanici, nakonec ale nenastoupil, jelikož si z kempu v Thajsku přivezl infekční onemocnění. Nyní se ale začíná rýsovat duel se známou tváří Oktagonu.

Debut mezi profesionály by chtěl stihnout do konce letošního roku. V pořadu Uppercut uvedl, že už je ruka v naprostém pořádku, s Oktagonem už domlouvá náhradní zápas, byť ještě nepřišla řeč na konkrétního soupeře. Účastník reality show Love Island je připraven jít svému štěstí naproti, a to i za cenu slovních přestřelek. „Fakt se mi líbí zahraniční zápasníci, kteří umí mluvit a mají výborný trashtalk. V tom je vidět strašný rozdíl mezi zápasníkem ze zahraničí a Čechem.”

Vlček vypozoroval, že se v Čechách trashtalk příliš nenosí. „Připadá mi, že to zápasníci z Česka berou sportovně a kamarádsky, skvělý příklad je třeba Jan Široký. Je super, má skvělou nástupovku, ale s nikým nemá problém, což je skvělé, ale neudělá ti to promo.” Jako protipól uvedl Keitu, který si naopak bere na paškál každého soupeře, zmínil také Karlose Vémolu či Václava Mikuláška.

Sám už má jasno v tom, jakým způsobem bude přistupovat k vlastním zápasům. „Já jsem za trashtalk, rozhodně,” řekl a dodal, že v tomto ohledu potřebuje správného soupeře, který by na jeho slovní výpady adekvátně reagoval. „Třeba s Vaškem by to bylo skvělé,” odkázal na Mikuláška. Notoricky známý potížista z Oktagonu se ostatně do Vlčka už několikrát obul, jelikož mu vadilo, že se mezi profesionály snaží prodrat „kluk z Love Islandu”.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Na „Babu Jagu” má evidentně nabito. „Co předvedl během posledního zápasu na Fabriqu? Jako promiň, ale vzdát zápas, protože před tebou soupeř utíká? Organizace mi umožnila jít zápasit a já se na**ru, že mi utíká soupeř, tak to vzdám? To neexistuje. A ta jeho výkonnost je momentálně také hrozná.”

Rváč z Bohumína na tom podle něj nebude nejlépe ani po psychické stránce. „Má asi nějaké problémy v hlavě. Hodně rychle si rozmyslel, že skončí, najednou hned vzal další zápas. Asi nebude úplně stabilní.” Zápasu by se však nebránil. „Neříkám, že je to vysněný soupeř, ale dal bych si to s ním.”

Reakce z druhé strany přišla velmi rychle. „Vždycky jsem se bál doby, kdy influenceři a tihle chcípáci začnou vyzývat zápasníky a nějakým způsobem o nich začnou mluvit,” rozčílil se Mikulášek na Instagramu. „O tobě a o tvé výkonnosti jsem nikdy neřekl ani slovo. Řekl jsem, že si nezasloužíš místo na Štvanici... Že proti tobě nic nemám, protože jsi pro mě víceméně nic, ale jestli se chceš takhle o někom bavit, být arogantní a myslet si, že jsi sežral svět, tak já k tomu nepotřebuju Oktagon. Přijdu před tělocvičnu a tam ti udělám ostudu. Zpleskám tě jako malou holku.”

Zdá se, že mají promotéři Oktagonu zaděláno na další vyhrocený duel. Mikulášek by se měl koncem roku objevit na turnaji v Ostravě, není tedy vyloučeno, že jeho soupeřem bude právě Vlček. Je ale otázkou, zda Mikulášek bude chtít hubnout do střední váhy.

Zdroje:  Uppercut

Nejnovější články