Sponzoři mě obrali o peníze, postěžoval si Mikulášek. Kvůli problémům musel opustit Prahu

Sponzoři mě obrali o peníze, postěžoval si Mikulášek. Kvůli problémům musel opustit Prahu Václav Mikulášek | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Na pátečním turnaji na Štvanici se ukáže také Václav Mikulášek, kterému se v poslední době příliš nedaří.

Jedni ho milují, druzí nenávidí. V obou případech ale působí jako magnet na pozornost, čehož dokáže náležitě využít. V pátek se pokusí prodloužit sérii dvou výher, v kleci se mu postaví odolný Ole Magnor. “Je nebezpečný na zemi a umí praštit, ale ne jako já. Moje rány jsou tvrdé. Všichni ví, že když se trefím, je vymalováno,” řekl Mikulášek v nedávném rozhovoru s Bryanem Laceym.

Jak podle něj klání dopadne? “Rád bych si zabojoval celá tři kola a vyhrál na body,” prohlásil, ale jedním dechem dodal, že soupeře spíš rychle pošle k zemi, jelikož se mu nelíbilo jeho provokování přes sociální sítě. “Ve skutečnosti ho knockoutuju hned v první minutě za ty jeho hloupé řeči. Obdivuju člověka, který bojoval s Chimaevem, bral těžké zápasy a zatopil svým soupeřům, ale nemám v lásce namyšlené lidi,” usmál se.

Mikulášek dostal prostor i v jedné z epizod Na dohled, které mapují poslední týden před turnajem. Vyšlo najevo, že se již nepřipravuje v Praze, nýbrž v ostravském Fighting Clubu pod dohledem Erika Breita. “Prahu momentálně nenavštěvuju. Ne, že bych nechtěl, ale nemám možnosti, příležitost. Musím trénovat tady, což mě neštve, protože jsou tu lidé, s nimiž jsem se připravoval kdysi.” Příprava je podle něj jiná, ale stále plnohodnotná.

O důvodech více popovídal ve výše zmíněném rozhovoru. Zdá se, že za vším stojí peníze. “Nebylo to snadné, musím teď trénovat v Ostravě. Mám problém s dalším sponzorem ohledně peněz. Dva sponzoři mě obrali o peníze během posledních příprav a okrádají mě i teď. Bylo to fakt těžké,” popsal náročné období.

Následně si posteskl, že už nemůže navštěvovat Renegade Prague Gym, kde se s oblibou připravoval na své zápasy. “V jednu chvíli jsem si uvědomil, že i když je to těžké, můžu jít dál, můžu víc zabrat. Chybí mi sice sparring partneři, ale mohu se více věnovat jiným věcem, například grapplingu,” řekl s tím, že se snaží zachovat koncept, který si kdysi nastavil s trenérem Davidem Vyvážilem.

V pátek večer se dozvíme, zda někdejšímu vyzyvateli Karlose Vémoly změna prospěla. Na kartě není nouze o další známá jména domácí scény, představí se například Vladimír Lengál, Jan Malach, Radovan Úškrt nebo Radek Roušal. Samuel Krištofič pak dostane možnost zabojovat o odvetu s Patrikem Kinclem.

Zdroje:  Oktagon MMA - YouTube

Nejnovější články