Jakub Štáfek, známý také jako "Julius Lavický", finišuje svojí přípravu na turnaj Oktagon 15

Jakub Štáfek, známý také jako "Julius Lavický", finišuje svojí přípravu na turnaj Oktagon 15 zdroj: Profimedia

Víkendový turnaj v O2 Aréně se nezadržitelně blíží a poslední detaily dolaďují také dva netradiční bojovníci.

V sobotním obřím turnaji organizace OKTAGON MMA s číslem 15 se můžeme těšit na slušnou nálož duelů a jeden z nich bude velice specifický. Tím je souboj Štáfek versus Benko pojmenovaný Projekt X2.. V prvním Projektu se slovenský podnikatel Peter Benko úspěšně zbavil padesáti kil a vystoupil v kleci, kde dokázal zvítězit.

Teď ho čeká další výzva, protože se před vyprodanou O2 Arenou postaví herci Jakubu Štáfkovi, představiteli velice populární postavy fotbalisty Juliuse Lavického ze satirického seriálu Vyšehrad. Ten už se ukázal proti profesionálům v klasickém boxu, když v posledním dni loňského roku na galavačeru v Lucerně porazil 2:1 na body Štěpána Vrbu.

Nyní oba dva borci finišují přípravu a dolaďují detaily, což si můžete prohlédnout ve videu pod článkem v zatím poslední epizodě, kterou nám OKTAGON MMA nabízí na svém kanálu na Youtube.  Dozvíte se tam mimo jiné, jak to Štáfek skloubil s herectvím, i jak se oba dva připravují se svými experty na tvrdý fyzický výkon.

Vypadá to, že tento duel by mohl být velice zajímavý, už jen vzhledem k tomu, že Štáfek i Benko věnují přípravě opravdu hodně času i úsilí. Kdo nakonec uspěje se dozvíme 9. listopadu.  Ti co nemají lístky mohou vše sledovat na stanici O2 Sport. Ten samý večer se utkají také mimo jiné těžké váhy Pešta s Martínkem a hlavním hřebem večera bude „Zápas století“ Vémola vs. Végh.

Zdroje:  Youtube Oktagon MMA , tisková zpráva

Nejnovější články