"Jde mu o všechno a on si nedá říct," nechápe Marpo Vémolu, věří ale, že boxerský zápas bude

"Jde mu o všechno a on si nedá říct," nechápe Marpo Vémolu, věří ale, že boxerský zápas bude Staredown před boxerským duelem Vémola versus Marpo. | zdroj: Profimedia

Očekávaný boxerský "money fight" mezi Karlosem Vémolou a muzikantem Otakarem Petřinou je v ohrožení. Marpo sice má směrem k "Terminátorovi" výtky, ale doufá, že se příští rok utkají.

Na sobotním galavečeru IAF 3 se ukázalo také rapové uskupení TroubleGang v čele s Marpem. Ten po skončení vystoupení využil příležitosti a poslal pozdrav Vémolovi, se kterým se měl utkat na začátku příštího roku. "Doufám, že se uzdraví, že na zápas dojde, protože bych byl velmi zklamanej, kdyby ne. Protože ta příprava už začala asi třikrát a furt se to odkládá," vzkázal muzikant.

S očekávaným boxerským "money fightem" to teď nevypadá vůbec dobře kvůli zranění Karlosovy ruky. "Nemám vůbec žádný vyhlídky kdy, nebo jestli vůbec ještě někdy budu bojovat. Dostal jsem ortézu na další dva měsíce a potom se rozhodne co a jak dál s mojí kariérou. Operovat už to nejde. Můžu jen doufat v nějakej zázrak, když s tím nebudu vůbec hejbat, že to začne srůstat a začne se to hojit," přiznal Terminátor v nedávném vysílání na sociálních sítích.

Marpo v rozhovoru pro I AM FIGHTER přiznal, že je pro něj situace dost nepříjemná, protože se po předchozím zápase s Rytmusem tentokrát rozhodl svou hudební kariéru dočasně zmrazit a zrušit koncertování, aby se mohl plně soustředit na přípravu. "Pokud by se to mělo takto rušit rok, nebo dva, tak to jako úplně nejde no, příprava něco stojí, člověk si to nějak v hlavě nastaví, já chci vyhrát, věřím v to, ne, že by mě to zlomilo, ale spíše mě to pořádně vždycky naštve, že měsíc dřeš a pak se to zase posune. Potom znovu a znovu. Hlavně na hlavu je to hodně náročné," přiznává známý hudebník.

O to víc ho prý štve, jak nezodpovědně se Vémola zachoval, když návrat do tréninku zbytečně uspěchal. "Já tohle vážně nechápu, jde mu o kariéru… Rozumím tomu, když máš nějaké zranění, bolí tě koleno, nějaká operace, tak prostě začneš dříve, protože jsi přece Terminátor. Tomu rozumím. Ale teď je to jiné, jde mu o všechno, kariéru a on si nedá říct. Taky jsem měl urvaný rotátor v rameni a měsíc jsem odpočíval. On má v ruce bakterii, která rozežírá sval, o čemý vím své, měl by být v klidu, ale on ne. Fakt to nechápu," neodpustil si Marpo směrem k soupeři kritiku. Přesto věří, že se boxerský duel v příštím roce uskuteční. "Ten zápas prostě musí být. Tři roky o něj stojím. Tři roky o to bojuji, takže to musí dopadnout." 

Ať už se Marpovi přání splní či ne, známý muzikant je připraven v následujících letech boxerské rukavice ještě párkrát obléct. Bojování koneckonců miluje, už v roce 2010 se stal vicemistrem ČR v thajském boxu a o několik let později si dokonce domlouvat zápas s absolutní legendou tohoto sportu –⁠ Saenchaiem.

Zdroje:  iamfighter.cz , Karlos Vémola Instagram

Nejnovější články