Je to oficiální. Promotéři odtajnili termín a místo odvety mezi Vémolou a Véghem

Je to oficiální. Promotéři odtajnili termín a místo odvety mezi Vémolou a Véghem Karlos Vémola vs. Attila Végh | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Během tiskové konference Oktagon Time přišla řeč na dlouho diskutovanou odvetu. Majitelé organizace už vybrali termín a také fotbalový stadion.

Pavol Neruda s Ondřejem Novotným během tiskové konference oznámili, že k odvetě mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem dojde 8. června v pražské Fortuna Areně, tedy na fotbalovém stadionu v Edenu. „Dlouho jsme o tom spekulovali, jestli to chceme říct, oznámit a udělat. Nakonec jsme se rozhodli, že ano, byť se to ve světě sportu moc nedělá, že máš naplánované dva zápasy,” prohlásil Novotný. „Na ten zápas jste oba tak dlouho čekali, že už opravdu musí být,” pomrknul na oba zápasníky.

Jedna z otázek mířila na složení turnaje. Existuje snad šance, že bychom se dočkali hned tří titulových zápasů? „U matchmakingu ještě nejsme, ale myslím si, že je to možné, že bychom to poprvé rozložili třeba tak, že by první titulák byl už jako hlavní zápas na prelims,” řekl s tím, že by si v tomto ohledu vzal příklad z jiných organizací, které už své karty skládají tímto stylem. Jedním dechem ale přiznal, že by to hlavní raději nechal na závěr.

 

Speciální turnaj by podle něj měl obsahovat to nejlepší, co je v žebříčcích Oktagonu k dispozici, chce ale také myslet na diváky a udělat pro ně pořádnou show. „Ještě to bude trochu krystalizovat. Zároveň to nechceme nesmyslně přeplnit. Teď je naším úkolem dobře postavit ticketing (prodej lístků, pozn. red.) a logistiku stadionu, protože to je zase jiná věc, kterou musíme řešit jinak než arény a Štvanici.” Teprve poté začne dávat dohromady startovku, ačkoli už nějaké nápady má.

K potvrzené odvetě se vyjádřili i hlavní aktéři. Karlos Vémola zopakoval, že výhra Végha byla náhoda, která se stane maximálně jednou za 100 let, i proto se na zápas tak těší. „Karlíto, držím ti palce,” reagoval „Pumukli”. „Dám do toho všechno, abych ten zápas zopakoval stejně jako první. Beru to tak, že jsem s tebou ani nešel,” řekl s tím, že pro něj duel bude v podstatě novým zážitkem.

Vémola při těchto slovech nasadil široký úsměv. „Zážitek to určitě bude, já se na něj moc těším, myslím, že i diváci.” Následně naznačil, jak si poradí s Krištofičem, jenž ho prověří na konci letošního roku, a jak zakončí poslední zápas své kariéry. „Piráta v O2 areně ukončím submisí. A na závěr své kariéry si nechám to své pověstné TKO, za které mě lidé mají rádi. To je moje predikce.”

„Je super, že máš stále stejně velké sebevědomí. Je to pro mě velká čest,” opáčil Végh. „V prvním zápase měl nějaké cíle, které nedotáhl. Tak mu dám druhou šanci.” Závěrem prozradil, z čeho do odvety čerpá motivaci. „Titul Oktagonu je pro mě opravdu velkým cílem, abych ho mohl vystavit vedle mého opasku,” odkázal na šampionský pás z Bellatoru.

Zdroje:  Oktagon MMA –⁠ YouTube

Nejnovější články