Je to špinavec, píše mi ve tři ráno, postěžoval si Pokorný na provokatéra Shema Rocka

Je to špinavec, píše mi ve tři ráno, postěžoval si Pokorný na provokatéra Shema Rocka Jarda "Jubox" Pokorný musel do naha | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

V Oktagonu je zaděláno na další bitvu plnou emocí. Jaroslav Pokorný se svěřil, co vše si vůči němu dovoluje kontroverzní Shem Rock.

“Při posledním zápasu jsem si s Honzou Širokým natrhl vaz v ruce. Nemohl jsem úplně zápasit, takže jsem jel na půl plynu. Ale už jsem to dal všechno dohromady, jsem v plném tréninkovém procesu,” popsal Pokorný své aktuální rozpoložení v rozhovoru pro Max MMA, přičemž dodal, že by chtěl v září nebo říjnu naskočit do zápasu.

Zatímco v pérové váze se pohybuje kolem 12. místa, v lehké se drží na 9. pozici. Sice prohlásil, že momentálně nemá na mušce nikoho, koho by chtěl mermomocí porazit, aby se posunul v žebříčcích, nakonec ale přece jen vytáhl z rukávu jedno jméno. “Shem Rock mi hnul žaludkem, nemám ho teď rád. Pojďme udělat zápas.”

Shem Rock je jedna z akvizic Oktagonu z Velké Británie. Jeho prvnímu zápasu předcházel velkolepý dokument, v kleci se ale příliš nepředvedl a s Arthurem Limou nakonec uhrál pouze remízu. Mezi zápasníky není příliš oblíbený, což dokazují i slova Pokorného. “Je to absolutní idiot a špinavec, se sportem nemá nic společného. Je škoda, že jsou na světě takoví lidé.”

Slovní výpady vůči “Juboxovi” pramení z jednoho prostého faktu - Rock si vzhledem ke své minulosti evidentně vypěstoval nenávist k policistům. “Rád bych zbil policajta,” zmínil na sociálních sítích s fotkou Pokorného a připojil pár ostřejších výrazů. Není divu, že český veterán jen těžko hledá pochopení. “Každý může v životě udělat chybu, každý může šlápnout vedle, ale měl by se z toho poučit. Já jsem se do něj vůbec neopíral, ale když jsem řekl Ondrovi, že jsem zraněný a nemohu zápasit v červenci, začal si otevírat hubu a nadávat do policajtů. Přitom by měl být poučený, myslím si, že mu život také něco ukázal.”

Následně se svěřil, že mu Rock otravuje život na pravidelné bázi, a to klidně i v ranních hodinách. “Píše mi ve tři ráno, ale nepřeloží to ani Google překladač, protože je nalitý, nebo zfetovaný.” A podobné zprávy dostává od několika kamarádů, kteří se Rocka snaží podpořit. “Nemám ho rád. Ale tak třeba se zlepší.”

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jarda Pokorný (@jarda_pokorny)

 

Šanci udělit Rockovi výchovnou lekci dostane Jan Malach, a to na pátečním turnaji na Štvanici, Pokorný si bude muset počkat. V hlavě má navíc ještě jedno zajímavé jméno, a sice Romana Pauluse. “V té pérové váze není moc na výběr,” vysvětlil. “Určitě to není nic osobního, že bych proti němu něco měl, to určitě ne. Je to šikovný mladý kluk, hodně pokorný. Takže proti němu rozhodně nic nemám.” Následně potvrdil, že už se o duelu s Paulusem několikrát jednalo, vždy ale nastaly nějaké komplikace, ať už z jedné, nebo z druhé strany. “Není problém ten zápas udělat.”

Závěrem naznačil, jakou má nyní vizi. “Co přijde, to přijde. Nemám vyloženě cíl stát se šampionem Oktagonu. Chci prostě zápasit, vyhrávat.” Pokud by se ale někdy probojoval k titulové šanci, dal by do toho úplně všechno. “Chci zápasit na dobré úrovni, abych se za sebe nemusel stydět.”

Zdroje:  Max MMA

Nejnovější články