Jsem rád, že mohu být součástí historie německého MMA, říká před další bitvou v Oktagonu Konrad Dyrschka

Jsem rád, že mohu být součástí historie německého MMA, říká před další bitvou v Oktagonu Konrad Dyrschka Jan Široký vs. Konrad Dyrschka | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Největší MMA turnaj, jaký se kdy v Německu konal. OKTAGON znovu boří hranice a divákům představí další skvělou show. Jedním z domácích bojovníků bude i talentovaný Konrad Dyrschka, který se pyšní působivou bilancí 15-2. 


Během desetileté profesionální kariéry nastoupil v mnoha evropských organizacích. Připsal si devět ukončení před limitem, v posledním krásném zápase přetlačil na body Jana Širokého a stal se hrozbou pro nabitou lehkou váhu. Konrad Dyrschka se už nemůže dočkat až dnes večer na domácí půdě vstoupí do klece. Německý sympaťák nám před duelem s nebezpečným brazilským soupeřem Thiagem Silvou odpověděl na pár dotazů.

Jak se cítíš pár dnů před zápasem a jaké bylo shazování?

Cítím se dobře. Shazování se samozřejmě náročné, mám hlad jako vždy. Změnili jsme pár věcí a cítím se opravdu dobře. Všechno jde podle plánu tak, jak jsme chtěli.

V Oktagonu se přestavíš podruhé, ale zatím nejsi tak slavný jako někteří jiní němečtí zápasníci. Jak by ses popsal jako bojovník?

Že nejsem slavný? Haha (smích). Samozřejmě, že jsou v organizaci známější borci, ale já už bojuji dlouhou dobu. Jsem šťastný, že mohu bojovat v Německu před tolika lidmi a hrdý na to, že budu zápasit před tolika lidmi a jsem hrdý, že mohu být součástí historie německého MMA.

Bojoval jsi v mnoha organizacích. Jak se cítíš v Oktagonu?

Ano, bojoval jsem v mnoha organizacích, ale Oktagon je mého názoru nejprofesionálnější a nejlepší.

Tvůj první zápas v Oktagonu na domácí půdě. Co to pro tebe znamená?

Jak jsem již říkal, nemůžu se dočkat. Miluju ten pocit, že budu někým, kdo pomůže zpopularizovat bojové sporty v Německu.

Naposledy jsi porazil Jana Širokého. Jak na ten zápas vzpomínáš?

Honza je skvělý sportovec i člověk. Byl to skvělý zápas. Oba jsme si ho užili. Získal jsem kvůli tomu v Česku mnoho nových fanoušků.

Tvým soupeřem bude Thiago Silva, mistr jiu-jitsu. Co si o něm myslíš a upravili jste tréninkový kemp přímo na něj?

Vzal jsem zápas na poslední chvíli, ale budu se držet své taktiky. Něco speciálního jsem si připravil, ale půjdu do toho jako vždy.

Je něco, co bys rád vzkázal českým fanouškům?

Děkuji všem českým fanouškům, kteří mě podporují. Těším se, až se opět představím v České republice.

Zdroje:  vlastní

Nejnovější články