Karlos Vémola prozradil, za jakých podmínek se v Rusku utká s Ragozinem. Potenciální soupeři v Oktagonu se mu nepozdávají

Karlos Vémola prozradil, za jakých podmínek se v Rusku utká s Ragozinem. Potenciální soupeři v Oktagonu se mu nepozdávají Karlos Vémola v Oktagonu | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Vémola se vyjádřil k možnému zápasu s Ragozinem a okomentoval zahraniční bojovníky, které mu nabídli promotéři Oktagonu. Zdá se, že z nich příliš nadšený není.

Na československé scéně se v posledních týdnech řeší především duel mezi Karlosem Vémolou a Mikhailem Ragozinem, který českého wrestlera na pravidelné bázi provokuje skrze pichlavé komentáře. Vémola se k možnému zápasu vyjádřil v posledním vysílání na Instagramu. Zdá se, že proti setkání s “Medvědem z Uralu” nic nemá. “Je to takhle jednoduché. Já budu zápasit o titul v Oktagonu, doufám, že už na Štvanici. Pokud se Ragozin dohodne s Oktagonem, tak samozřejmě budu rád. To už je jen na manažerovi Ragozina a na Ondřeji Novotném, jak moc tento zápas chtějí.”

Vémola by zároveň byl ochotný jet do Ruska, k čemuž má od Ondřeje Novotného svolení. Zdá se ale, že vyjednávání zatím ztroskotává na penězích. “Rusové by ale měli pochopit, že je celkem logické a normální, že se velké světové zápasy dělají za velké peníze. A když ne za velké peníze, tak ta doba, kdy jsme zápasili pro nějaké ego a prestiž, je pryč. Nemůžou mi nabízet míň peněz, než kolik dostávám v Čechách, kde mám plno fanoušků, kteří mě podporují a milují,” vysvětlil s tím, že se před Ragozinem rozhodně neschovává, jde mu pouze o adekvátní odměnu.

“Já bych Ragozina porazil rád, protože věřím, že na to mám všechny zbraně… Mám ho nastudovaného, už přede mnou zápasil s Princem, já také zápasil s Princem, vím o něm hodně, rád bych s ním zápasil, ale buď u nás doma, nebo za takových finančních podmínek, které si myslím zasloužím.” Karlos počítá s tím, že bude v Rusku vnímán jako nepřítel a bude se muset vypořádat s velkým tlakem, k čemuž potřebuje pořádnou motivaci. “Pokud mně nabízí menší peníze, než kolik dostávám tady v Čechách, tak nevím, proč bych tam lezl.”

Vémola si ze slovních výpadů od Ragozina nedělá příliš těžkou hlavu, provokaci zřejmě bere s velkou rezervou. “Myslím si, že sám Ragozin nevěří těm jeho instagramovým příspěvkům, že se něčemu vyhýbám, že kličkuju a tak dále.”

Potenciálního soupeře navíc ani nevnímá jako velkou překážku na cestě za titulem. “Je to skvělý borec, skvělý zápasník, ale jestliže mám jet zápasit do Ruska, což já bych samozřejmě rád, tak ze všech těch frajerů, co tam mají, je on úplně to nejmenší zlo. Je to takový ten nejkrásnější, nejpřijatelnější zápas. Samozřejmě bychom mohli jednat o zápasu se Shlemenkem, o který mimochodem mám také velký zájem,” řekl s tím, že zde by dokonce uvažoval o nižší odměně, protože o něj opravdu stojí. Není to poprvé, co Vémola zmiňuje Alexandera Shlemenka. Někdejšího šampiona Bellatoru chtěl vyzvat po výhře nad Ragozinem v květnu roku 2019. Jak už ale víme, do Ruska nakonec kvůli zranění neodjel. Zápas s Ragozinem je pro něj údajně ideální, jediným problémem je právě finanční odměna. V této souvislosti zmínil Michala Martínka a jeho angažmá v ruské organizaci ACA, “Černovous” je pro Vémolu příkladem toho, že si zápasníci v Rusku přijdou na skvělé odměny. “Platí tam prostě skvěle, tak nevím, proč já bych tam měl jezdit ze míň peněz.”

Vyšlo také najevo, že už promotéři Vémolovi představili zahraniční bojovníky, kteří by se měli utkat o post vyzyvatele. Zdá se ale, že z nich “Terminátor” není příliš nadšený. Tím spíš, když mu termín zápasu koliduje s plánovanou svatbou. “Z těch dvou cizinců, které mi představili, pro mě ani jeden nic neznamená. Zápas, o kterém jsme se bavili původně, který by mě hodně bavil a hodně by pro mě znamenal, byl bohužel zrušený. A jestli to má být jeden z těchto dvou cizinců, tak budou muset upravit termín, abych se před, nebo po stihnul v klidu oženit.” Karlos dodal, že pokud ho zápas nebude finančně zajímat, nebo nepůjde o jméno světového kalibru, bude muset s Ondřejem Novotným celou záležitost ještě prodiskutovat.

Karlos ale nyní musí na život zápasníka na nějaký čas zapomenout. Chystá se totiž na plánovanou operaci, po níž ho čeká rekonvalescence. Jak už bylo zmíněno, do klece by se chtěl vrátit na Štvanici.

Zdroje:  Karlos Vémola Instagram

Nejnovější články