Keita během hádky s Rockem urazil dva české veterány

Keita během hádky s Rockem urazil dva české veterány Losene Keita | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Šampion Oktagonu Losene Keita se během živého vysílání pustil do bouřlivé výměny názorů s nechvalně proslulým potížistou. Řeč přišla i na dva domácí bojovníky.

Organizace Oktagon MMA si s příchodem na trh ve Velké Británii zajistila služby několika tamních bojovníků, s jejichž pomocí se nyní snaží vzbudit pozornost dalších fanoušků. Jednou z nejvýraznějších osobností je Shem Rock, který zatím působí jako magnet na problémy, Jaroslav Pokorný by mohl vyprávět. Drzoun z Liverpoolu se s oblibou obouvá do dalších bojovníků a často míří na ty z nejvyšších příček.

V rámci posledního turnaje se systematicky strefoval do šampiona pérové váhy, jímž je Losene Keita. „Černý panter“ úspěšně absolvoval první zápas v pyramidě Tipsport Gamechanger, byť mu Agy Sardari pořádně zatopil. Rock se nechal slyšet, že na něj výkon hvězdy Oktagonu neudělal moc dobrý dojem. Keita následně během tiskové konference dal s jistou nadsázkou najevo, že se o Rockovi rozhodně nehodlá bavit, jelikož vlastně ani neví, o koho se jedná.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Losene keita (@keitaplusser)

Moderátor Bryan Lacey vycítil, že je mezi bojovníky zajímavá energie, která by se dala využít během dalšího vysílání, oba si tedy pozval do svého pořadu Hype Live a nechal je, aby si vše vyříkali. Keita se při pohledu na potenciálního soupeře nemohl ubránit smíchu. „Čemu se tak směješ?“ ptal se Rock. „Pokaždé, když tě vidím, je to vtipné, nevím proč,“ odpověděl Keita. Lacey si zřejmě nemohl přát lepší úvod.

Keita následně připustil, že je všechno možné, takže by podle něj teoreticky skutečně mohlo dojít k vzájemnému duelu. „Ale to by se musel přestat měřit s bojovníky jako je Pokorný… Proč si pořád říkáš o Pokorného, kámo? Ten chlap je starý, je to nikdo.“ Rock se hájil tím, že s ním nikdo další bojovat nechce. „Každý, komu mě nabízeli, odmítl,“ řekl s tím, že to platí i pro zápasníky kalibru Samuela Barka, s nímž se utkal právě Keita.

U „Juboxe“ ovšem nezůstalo, Keita si vzal na paškál ještě jednoho českého veterána. „Bojoval jsi s Janem Malachem, který snad nikdy nevyhrál. A ty se s ním měříš. Já kosím legendy,“ prohlásil. Po těchto slovech se zase rozesmál Rock. „Jaké legendy?“ Keita už ale pokračoval v kritice. „Ani ve tvém domovském městě tě nikdo nezná,“ řekl a Rocka poprosil, aby zmínil alespoň jednoho dobrého bojovníka, kterého porazil. Konsternovaný Rock už se ale na odpověď nezmohl. „Vypadni odsud,“ řekl závěrem Keita a svou argumentaci zakončil vítězoslavným smíchem.

Keitovi se evidentně také nelíbí, že Rock neustále něco vypisuje na sociálních sítích. „Běž si na sociální média a zase si tam něco napiš. To je na ho*no, nedělej to. Naše dovednosti ukazujeme v kleci.“ Závěrem ho vyzval, aby mu v oktagonu konečně něco předvedl. „Stejně, jako ses ty předvedl během posledního zápasu? To jsem se musel smát.“ vracel mu Rock.

Zdá se, že k sobě Rock konečně našel sobě rovného protivníka na slovní přestřelky. Ale jestli se dopracuje až k souboji v kleci, to se teprve uvidí.

Zdroje:  OKTAGON UK & Ireland

Nejnovější články