Keita opět řádil! Nejrychlejší ruce v Oktagonu zasadily Samsonidzovi brutální KO

Keita opět řádil! Nejrychlejší ruce v Oktagonu zasadily Samsonidzovi brutální KO zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Nikdo v Oktagonu nemá tak rychlé údery jako právě Losene Keita, který jimi znovu uspával. Samsonidze byl po tvrdém KO v bezvědomí hezkých pár minut.

Belgický bojovník Losene Keita je přírodní úkaz a včera znovu řádil v kleci. Na jubilejním turnaji Oktagon 50 se utkal o titul pérové váhy s Němcem Niko Samsonidzem a opět ukázal, proč je tak obávaným soupeřem. Jeho rychlost úderů je totiž neuvěřitelná, skoro jakoby bojoval ve zrychleném režimu. Je tak většinou jen otázkou času než se tvrdě trefí a je pak po zápase. A přesně to se stalo také Samsonidzemu.

Ten si přitom ze začátku vůbec nevedl špatně. Německý bojovík vypadal sebevědomě a většinu času dokázal svým jabem držet vzdálenost od Keitových bleskových pěstí. Navíc jej trestal lowkicky a dokonce se mu ke konci kola podařilo dostat „Černého pantera“ i na zem. Tam sice Keita moc dlouho nepobyl, protože se dokázal rychle zvednout, ale vypadalo to, že by německý zápasník mohl nalézt na bývalého šampiona recept. 

Hned na začátku druhého kola ale přišlo rychlé vystřízlivění a Keita předvedl naplno svou sílu (a rychlost). Kopnul Samsonidze roundkickem na žebra, který mu to chtěl okamžitě vrátit úderem. Tomu se ale Keita vyhnul a zasáhl jej vlastním kontrem nad spánek. Samsonidze šel do bezvědomí a spadl na podlahu. Dopad mu sice znovu otevřel oči, ale jen na to, aby viděl, jak se na něj řítí „Černý panter“ s tvrdým zvedákem přímo na bradu. Tahle bomba vypnula německého bojovníka znovu, tentokrát už nadobro. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Než ale rozhodčí stihl stopnout zápas, přidal Keita ještě jednu tvrdou „ránu jistoty“ a brutálním KO si zajistil výhru i opasek šampiona. Údery byly opravdu nelítostné a Samsonidze ještě dlouhou dobu ležel na zemi v bezvědomí, než se vrátil zpět k životu.

Po zápase měl Keita velkou radost a dožadoval se respektu: „Já jsem opravdový problém. Tohle je moje show! Oktagon je moje show, nikoho jiného! Je to Keitova show, já jsem ten pravý chlap!“

Taky měl velké uznání pro Ivana Buchingera a trochu popíchl nového šampiona lehké váhy Ronyho Paradaisera, kterého před dvěma lety porazil. „Ivan Buchinger je pravý šampion. Rony je stejně starý jako já, Ivanovi je 43 let a dokázal Ronyho vyšťavit v prvním kole. Rony, můj synku, myslel jsem si, že se zlepšíš. Ale i tak ti dám šanci,“ prohlásil se smíchem nový šampion.

Pro Keitu tato výhra znamenala hodně. Před 4 měsíci totiž ochutnal svou první porážku a byla o to hořčejší, že prohrál kvůli nalomené holeni při kopnutém lowkicku. Teď se ale vrátil v plné síle na vítěznou vlnu a dokázal, že patří mezi špičku Oktagonu a dost možná by se neztratil ani v UFC nebo jiné světové organizaci.

Zdroje:  oktagon.tv

Nejnovější články