Knockout roku na Štvanici? Jaime Cordeiro ukončil soupeře tvrdým highkickem

Knockout roku na Štvanici? Jaime Cordeiro ukončil soupeře tvrdým highkickem Cože? Jamie Cordero zřejmě nevěřil svým očím, když viděl, že má o 5 gramů víc | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Prelims kartu turnaje Oktagon 45 ozdobilo neuvěřitelné ukončení v prvním kole. 

Nejkrásnější turnaj roku pěje svou labutí píseň. Poslední galavečer pořádaný na pražské Štvanici je rozdělen do dvou dnů a v pátek večer viděli diváci neuvěřitelný knockout. Ve třetím zápase prelims karty se představili slovenský tvrďák Gabriel Török a účastník první série Oktagon Challenge Jaime Cordero

Cordero je Američan dlouhodobě žijící v Německu. S bojovými sporty začal ve čtrnácti letech a jeho domovským klubem je Elevate gym, sídlící v Bremenu. V Oktagonu zápasí od roku 2022 a do povědomí českých fanoušků se zapsal tvrdým ukončením Ondřeje Rašky, kterému dokonce vyhodil čelist.

Do boje proti Törökovi dnes ale původně neměl vůbec nastupovat. Slovenský bojovník se měl totiž původně utkat s hvězdou reality show Love Island a začínajícím bojovníkem Zbyňkem Vlčkem. Vlček si ale z thajského tréninkového kempu přivezl nechtěný "dárek". Nakazil se stafylokokem, což je bakterie, která v těle způsobí nepříjemné záněty, které mohou dokonce ohrozit lidský život.

Náhradu však Oktagon vybral na jedničku. Cordero si dnes totiž připsal další tvrdé ukončení, které se jen tak nevidí. V zápase byl velkým favoritem a svou pozici potvrdil nejlepším možným způsobem. Po pouhých dvaadvaceti vteřinách, prvním signifikantním úderem, highkickem přímo na čelist, poslal svého soupeře bezvládně na podlahu oktagonu. Viděli jsme tzv. walkout ko, které se zapíše do historie organizace a zcela jistě obletí celý bojový svět.

Cordero si tak na konto připsal druhé ukončení v prvním kole a dál stoupá žebříčkem a ukazuje se jako velice nebezpečný bojovník, který by mohl provětrat střední váhu.

Zdroje:  oktagon.tv

Nejnovější články