Pořádné žihadlo. Vémola prozradil, čím se odmění za vítězství na Štvanici

Pořádné žihadlo. Vémola prozradil, čím se odmění za vítězství na Štvanici Karlos Vémola nastupuje do zápasu na Štvanici | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Je dobře známo, že se Karlos Vémola za své zápasy rád odměňuje. Jinak tomu nebude ani tentokrát, už nyní se těší na nový přírůstek v garáži.

Vážení už má český “Terminátor” úspěšně za sebou. Do smluvené váhy 91 kilogramů se vešel hned napoprvé, byť musel sundat ponožky, aby se zbavil posledních přebytečných gramů. V krátkém rozhovoru s Bryanem Laceym pak dal najevo, že je pro něj zápas s Argentincem nesmírně důležitý. “Oba nastupujeme do zápasu po porážce, oba chceme zazářit. O to víc, když chci v říjnu obhájit můj titul v polotěžké váze proti Langerovi. Jak bych mohl obhajovat po dvou porážkách? To nejde, musím vyhrát.”

Šampion polotěžké váhy při každé příležitosti opakuje, že je pro něj turnaj na Štvanici speciální. “Štvanice je nejkrásnější turnaj v České republice, publikum bude šílet, tam prostě nemohu prohrát.” Možná si vzpomenete na minulý rok, kdy se Vémola nechal přinést na královském trůnu. Podobný nástup možná chystá i letos. “Pro mě je to zcela určitě poslední Štvanice… Minulý rok jsem nastupoval jako král. Letos se král vrátí.”

Další okolnosti zápasu přiblížil v poslední epizodě Na dohled. “Po každé prohře je těžké se namotivovat, obzvlášť pro mě, ale já to nedokážu ničím jiným než tím, že se budu dál připravovat a makat. Protože kdybych seděl, nic nedělal a nezápasil, tak se tím užírám dodnes.”

Po duelu s Patrikem Kinclem Vémolu mrzelo, že v kleci nenechal všechno. Na základě reakcí svých trenérů byl totiž přesvědčen, že táhne za delší konec provazu, takže se nemusí nikam hnát. Ale opak byl pravdou. S Lucasem Alsinou nehodlá udělat stejnou chybu. “Mně je jedno, že v posledním kole chcípneš, ale musíš ho odjet do mrtva. I kdybys ho neměl dojet, kdybys měl chcípnout, ale nechat tam všechno, ne si šetřit síly na konec. Podívej se, jak se mi to vymstilo s Kinclem.”

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

A za co tedy utratí odměnu za sobotní bitvu? “Po zápase si musím udělat radost. Miluju ameriky, celý život jsem je miloval. Když jsme začínali s Lelou, donutila mě prodat mého Mustanga, což jí dodnes vyčítám,” svěřil se. Důvodem k prodeji byl podle všeho fakt, že se nejedná o bezpečný automobil, v němž by se daly vozit děti. “Takže si pořídím nějakou pěknou Corvettu. Ta je jen pro dva, v tom nebudu jezdit s dětmi. Bude na léto, dokud je pěkně a můžu si sundat střechu… Chci si udělat radost. Za vítězství na Štvanici si ji pořídím.”

Duel Karlos Vémola vs. Lucas Alsina je hlavním předzápasem sobotní karty turnaje Oktagon 45. Celou akci můžete sledovat na stránkách Oktagon.tv.

Zdroje:  Oktagon MMA

Nejnovější články