Fotbalový stadion a obr z KSW. Vémola prozradil, co by ho přimělo k návratu z důchodu

Fotbalový stadion a obr z KSW. Vémola prozradil, co by ho přimělo k návratu z důchodu Karlos Vémola | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Karlos Vémola dal po prohře s Patrikem Kinclem jasně najevo, že si letos střihne poslední zápasy a pak dá své bohaté MMA kariéře sbohem. Už nyní však naznačuje, co by mu stálo za návrat.

Český wrestler by chtěl obhájit pás v polotěžké váze v souboji proti Langerovi, aby následnou odvetu s Véghem povýšil na titulový duel. “V Oktagonu je déle než já, nikdy nezápasil o titul. Když ten titul budu mít, tak mu dám možnost o něj v jednom z posledních zápasů zabojovat. A když se mi povede ho na konci roku porazit, tak si myslím, že i přes prohru s Kinclem udělám velké finále, takže mohu s hrdostí ukončit kariéru a nikdo mi nemůže říct vůbec nic,” řekl v rozhovoru s Patrikem Vrbovským.

Žádné další cíle už nemá. “Nevidím motivaci, která by tam pro mě dál byla. A já v sobě potřebuju mít oheň, důvod vstávat.” Zároveň však připustil, že by se jednoho dne mohl vrátit, to by se ale promotéři Oktagonu museli vytasit s pořádně zajímavou nabídkou. “Může se stát, že přijde Ondra Novotný a řekne: ‘Tvůj sen byl zápas na fotbalovém stadionu. S Attilou to máte 1:1, pojďme na Slávii do Edenu, pojďte si dát trilogii.’ Samozřejmě, že řeknu ano.”

Vémola se zřejmě nechal inspirovat velkolepým turnajem KSW 83 - Colosseum 2, který se uskutečnil na stadionu ve Varšavě. Jako další příklad ostatně uvedl nabídku z Polska, která by zahrnovala velké jméno z KSW. Líbil by se mu například Mariusz Pudzianowski, s nímž by chtěl také zabojovat na stadionu. “Samozřejmě, že řeknu ano,” zopakoval.

Ještě nedávno měl velké plány, během rozhovoru připomněl, že mohl být prvním Čechem v historii, který se pokusí získat tři tituly. Vše ale zhatil Kincl, jenž ukončil Vémolovo úřadování ve střední váze, kam už se kvůli zdravotním komplikacím nehodlá vracet.

Českého “Terminátora” vždy hnaly kupředu velké výzvy, po naplánovaných zápasech už ale žádné nevidí. Pouhé bránění titulu v polotěžké váze mu nestačí. “Proč? Kde je v tom ten oheň? To už to radši nechám těm mladým, ať se perou mezi sebou.”

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

 

Zároveň je vidět, že už mu celý MMA kolotoč leze na nervy. “Všechen ten hejt, co jsem sklidil, kauzy s ženskými a tygry, já už to fakt nepotřebuju. Mám toho plné zuby, jak se MMA scéna zachovala, proto chci skončit.” Jedním dechem nicméně dodal, že není uražený, pouze už před sebou prostě nevidí žádný cíl. “A pokud zápasník nemá cíl a dělá to jen pro prachy, tak shořel. To je konec.”

Závěrem zmínil, že nezápasil kvůli penězům, ale kvůli odkazu, který za sebou zanechá. Zda se mu podaří vykročit za grandiózním závěrem bohaté kariéry, to se dozvíme už koncem měsíce, kdy se představí na Štvanici. Soupeřem mu bude argentinec Lucas Alsina.

Zdroje:  DONFANTASTICKYPESS - YouTube

Nejnovější články