Vémola má soupeře na Štvanici. Další pytel, okomentoval ho šampion Kincl

Vémola má soupeře na Štvanici. Další pytel, okomentoval ho šampion Kincl Karlos Vémola před Zápasem století | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Je to venku. Karlos Vémola zná dalšího soupeře. Zatímco on je rád, že nepřijde o turnaj na Štvanici, mnozí neskrývají zklamání.

Na letošním turnaji Oktagonu na Štvanici, který se odehraje 29. července, nebude chybět ani Karlos Vémola. Jeho soupeř byl ale odhalen až nyní, bude jím Lucas Alsina z Argentiny. Mnozí fanoušci neskrývají zklamání, "La Cobra" má sice dobrou bilanci 11-4, tu si ale vybudoval převážně v menších organizacích. Hlavně jde ale o postojáře, takže by pro Terminátora neměl být problém jej vzít na zem a ukončit. V sázce navíc ani nebude Vémolův pás z polotěžké divize, protože bojovat se bude v domluvené váze do 91 kilogramů.

Ve hře byli rozhodně zajímavější soupeři. To koneckonců připustil promotér Novotný i sám Vémola. Terminátor ale prozradil, že to z různých důvodů nevyšlo, a tak je rád, že se nakonec našel Alsina a o zápas na Štvanici nepřijde.

„Píšou mi lidi, že to je slabej soupeř a co tomu říkám. Popravdě nevím, protože jsem přes den trénoval, potom jsem spal, takže jsem se na něj ještě vůbec nedíval. Jenom chci Oktagonu, jmenovitě Ondrovi s Palem, poděkovat za to, že mi soupeře sehnali, protože se říká, že je to možná poslední Štvanice, pro mě je to určitě poslední Štvanice. Do třetice všeho dobrýho, tak jsem rád, že můžu nastoupit," rozpovídal se Karlos ve videu na sociálních sítích. 

"Vůbec to neměli jednoduchý s hledáním soupeře. Původně jsem strašně chtěl zápas s Materlou, protože si dovoluju tvrdit, že pokud se nestane zápas Procházka versus Blachowicz, tak Vémola versus Materla by byl největší česko-polskej fight, kterej se dopusud udál. Bohužel se zranil v posledním zápase a nedopadlo to. Potom se střídaly různý jména, na kterých jsem se už skoro domluvili. Bylo jich opravdu hodně, ale pak vždycky přišel nějakej problém jako poslední u Mexičana, kterýmu nedali víza, aby doletěl.

Potom nějakej polskej Haratyk mě vyzýval po netu. Já jsem Ondrovi říkal, že s tím samozřejmě nemám problém. Jenže ten má nějakou nedořešenou dopingovou kauzu, nedořešenou smlouvu ve svojí předešlé organizaci. A teďka mi potvrdili nějakýho Argentince, takže jsem rád, že ten zápas mám.

Až dneska dotrénuju, tak se na něj podívám. Vím, že měl nějakou sérii vítězství a poslední zápas měl v Bellatoru. Je to převážně postojář, to mi asi bude sedět, speciálně v přípravě na Langera. Nesmím po Štvanici polevit, odpočívat. Musím pokračovat v přípravě, protože ten zápas s Langerem bude v říjnu, takže do konce roku, než ty rukavice pověsím na hřebík, tak mě ještě čekaj velký věci."

V komentářích na oficiálním profilu organizace OKTAGON MMA se ozval také Vémolův poslední přemožitel Patrik Kincl. Nejprve jen třemi vysmátými smajlíky, vzápětí ale svůj názor rozvedl: "Tak promoval se nejtěžší soupeř kariéry. Proto mi to vadí. Proč se neřeklo narovinu, že Karel půjde s dalším pytlem, páč nechce nějakého normálního soupeře (alespoň z druhé stovky žebříčku). Ozval se např. Haratyk od Artnox Fightsport (manažerská stáj, pozn. red), ale nějak se druhá strana odmlčela..." napsal.

Je samozřejmě jasné, že šance argentinského postojáře na výhru budou minimální, "La Cobra" ale už několikrát ukázal, že má hodně jedovaté údery. Podaří se mu ušktnout Vémolu, anebo si český Terminátor připíše na Štvanici své třetí vítězství? To se dozvíme už v sobotu 29. července. 

Zdroje:  Oktagon MMA , Karlos Vémola Instagram

Nejnovější články