Paradeiser vysvětlil, proč nemusí Buchingera. Jak to vidí s potenciální odvetou?

Paradeiser vysvětlil, proč nemusí Buchingera. Jak to vidí s potenciální odvetou? Adrew Fisher vs. Ronald Paradeiser | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Rony Paradeiser naznačil, co udělá s tučným bonusem za povedený zápas a kam by chtěl v nejbližších letech nasměrovat svou kariéru.

Na posledním turnaji v Oberhausenu předvedl další perfektní výkon, Andrew Fisher se zkušenostmi z Bellatoru si s ním absolutně nevěděl rady, za celý zápas jej prakticky ani jednou neohrozil. Tvář MMA veterána se pomalu utápěla ve vlastní krvi, rozhodující údery dopadly na začátku posledního kola.

Paradeiser během rozhovoru pro Refresher přiznal, že ho soupeř pořádně naštval, jelikož se v hale více soustředil na Keitu, který z pozice šampiona zápasu přihlížel. “Jsem tam vedle něj a on má čas mrkat na Keitu,” rozohnil se. Z výrazu soupeře vyčetl, že zápas vidí jako hotovou věc a sebe jako vítěze. “Trochu mě to na**alo, dehonestoval mě,” svěřil se.

Přezíravost na straně Angličana v něm probudila zajímavou energii, do zápasu šel se skvělým nábojem. A co si budeme povídat, zároveň se mohl pěkně ukázat před svou nemesis z Belgie. Soupeři dal jasně najevo, jaký je mezi nimi rozdíl, s jeho sebevědomím zacloumal natolik, že Fisher následně ukončil dlouholetou kariéru. Paradeiser připomněl, že rozhodně nešlo o žádnou “potravu”, ve světovém žebříčku se ostatně pohyboval na hranici první stovky (v pérové váze). Rony se již dopracoval na 131. pozici v lehké váze.

View this post on Instagram

A post shared by OKTAGON MMA (@oktagonmma)

 

Za excelentní výkon si vysloužil bonus pět tisíc eur. Většinu peněz by chtěl použít na další zahraniční kempy. “Ten sport mám strašně rád, chci v něm být nejlepší. Na Slovensku se dá dostat na nějakou úroveň, ale potřebuješ stále lepší a lepší sparringy. Stojí to dost peněz, čím větší mám výplatu, tím víc peněz jde na tyto věci.” Zároveň má v plánu vycestovat za velkou louži, kde by chtěl navštívit například American Top Team či Kill Cliff Fight Club (bývalý Sanford MMA), kde úřaduje světoznámý trenér Henri Hooft. Předběžně odhaduje, že by zde za měsíc zaplatil zhruba pět tisíc eur.

Amerika ho láká i z jiného důvodu. Slovenský čahoun se netají tím, že by chtěl nahlédnout do UFC, na angažmá v zámoří nicméně nijak neulpívá. “Momentálně se soustředím na to, abych byl nejlepší verze sebe samého, kdo se proti mně postaví, toho musím zlikvidovat. Chci samozřejmě uživit svou rodinu, abychom se měli dobře. Chci být co nejvýš ve světovém žebříčku a patřit ke světové elitě. A jestli to bude Oktagon nebo časem UFC… Keita je momentálně 44. na světě a je stále v Oktagonu,” poukázal na další metu, k níž se nyní upíná. “Black Panther” už mu navíc osobně přislíbil, že s odvetou počítá.

Na stole je ale ještě jedna odveta, a to s Ivanem Bchingerem, s nímž se poměřil na začátku roku 2021. “Nejsme kamarádi. Mám k němu respekt, podle mě i on ke mně, ale nejsme kamarádi.” Následně vysvtětlil, proč mu nemůže přijít na jméno. “Nelíbily se mi ty následné rozhovory, jak je směřoval a jakým tónem to vyznívalo – že mi dal strašně do huby,” vymezil se vůči prvnímu dvojitému šampionovi Oktagonu, jenž během vzájemného zápasu dokázal rozhodnout už v polovině prvního kola.

Paradeiser nicméně po odvetě neprahne. “V žebříčku je pode mnou, rok stál a nic neukázal, takže nemám nějakou extra motivaci jít s ním do zápasu. Nejsem pomstychtivý, že bych ho chtěl zbít, protože mě zbil.” Buchinger by podle něj měl nejprve předvést slušný zápas, až se bude znovu sápat po titulu, tak bude Rony připraven bránit svou pozici. To je ale zatím hudba příliš vzdálené budoucnosti, což vnímá i Paradeiser. “Přijde mi i trapné ho teď vyzývat, když doma léčí ramínko.”

Zdroje:  Refresher SK - YouTube

Nejnovější články