Leo Brichta nekompromisně ukončil izraelského bojovníka a řekl si o titulovou šanci

Leo Brichta nekompromisně ukončil izraelského bojovníka a řekl si o titulovou šanci Leo Brichta je známý svým agresivním bojovým stylem. | zdroj: Profimedia

Další drtivé vítězství v prvním kole si připsal Leo Brichta, který porazil Kirilla Medvedovskyho na TKO.

Jedním z očekávaných zápasů na hlavní kartě turnaje Oktagon 23, byl zápas mezi Leo Brichtou a izraelským bojovníkem Kirillem Medvedovskym.

Zápas začal hodně opatrně. Leo se po chvíli svými výpady snažil zasáhnout, ale pořádná rána přišla až po jedné minutě, kdy Brichta kopl tvrdý highkick, který Medvedovsky, i přestože jej blokoval, určitě pocítil.

Medvedovsky zjistil, že v postoji to s Brichtou bude hodně tvrdé a tak se rozhodl pro takedown. Jenže ten načasoval hodně lajdácky a Leo jej tak lehce ubránil. Za chvíli Leo kopl znovu highkick a tentokrát Medvedovskyho trefil. Dokonce tak nešťastně, že jej palcem své nohy zasáhnul do oka. Izraelec šel k zemi a Leo jej začal zasypávat ranami. Když však viděl, že Medvedovsky jeho údery na zemi dokáže absorbovat, nechal jej postavit. V tom momentě se na něj vrhnul naskočeným kolenem a znovu jej na zemi zasypával ranami. Opět jej ale nechal postavit, aby Medvedovskyho znovu sejmul highkickem na zem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Bylo však vidět, že Leo nechce jen vyhrát, ale chce vyhrát ve velkém stylu a v tu chvíli už se raději staral o bonus za výkon utkání. I do třetice tedy nechal Medvedovskyho postavit, aby se na něj vrhl. Znovu jej svým higkickem dostal na zem, kde jej tentokrát ukončil tvrdými ranami.

V pozápasovém rozhovoru si jak jinak řekl o bonus za výkon večera a také se přihlásil o titulovou šanci, ke které by už teď díky svým výkonům nemusel být zase tak daleko.

Zdroje:  Oktagonmma.cz

Nejnovější články