Létající vajíčka, fyzické útoky i test na drogy. Vážení Clash of the Stars přineslo bizarní podívanou

Létající vajíčka, fyzické útoky i test na drogy. Vážení Clash of the Stars přineslo bizarní podívanou Kril vs. Koleso se utkají v polštářové bitvě | zdroj: Profimedia

Bláznivý projekt Clash of the Stars dostál své pověsti. Na vážení létala vajíčka, bojovníci se mlátili a dámy hovořily o užívání drog. V pořadí druhý turnaj opět posune hranice lidské soudnosti a ukáže šílený svět českých influencerů. 

Nová organizace na české scéně Clash of the Stars má před sebou druhý turnaj a dnes proběhlo veřejné vážení v pražském klubu Duplex. Tento projekt s sebou nese mnoho bizáru a kontroverze, což zápasníci předvedli i dnes. Létající vajíčka, fyzické útoky či test na drogy.

Moderátor Jakub Jíra v úvodu řekl, že atmosféra v klubu se dá krájet a staredowny budou zajímavé. To však diváci ještě netušili, co je čeká. Uvidíme internetový zápas století, jak organizace duel nazývá, souboj Patrika „Kolesa“ Pešavy s Lukášem Krilem, který má novou přezdívku „Anakonda“. Na dotaz, jak k nezvyklému označení přišel, odpověděl, že ji vymyslel v barber shopu. Oba zápasníci se představí v premiérové polštářové bitvě a zápas je vypsán na tři kola po jedné a půl minutě.

První překvapení přichystal „Psycho“ Michal Peštuka. Moravský rodák dostál své přezdívce a již před zápasy sliboval fyzické napadení kulturistovi Karlosu Bendovi a svému soupeři Josefu Kůrkovi. Na vážení přiběhl, odstrčil moderátora Jíru a napadl Kůrku bez jakéhokoliv varování. Kůrka se začal bránit, až musela oba kohouty chytit ochranka. Peštuka slibuje válku, Kůrka KO v prvním kole.

Na váze se představili i kickboxer Filip Roubíček a kulturista Karlos Benda. V tomto duelu Davida s Goliášem, uvidíme sportovce, mezi nimiž bude váhový rozdíl téměř 30 kilogramů. Benda přijal opravdu velkou výzvu a mezi influrencery má rozhodně nejtěžšího soupeře. Roubíček bude chtít využít své rychlosti a zkušenosti z kickboxerských zápasů, Benda musí použít svaly a sílu.

To nejlepší nám ovšem připravil "Kluk s kamením" Ondřej Untermüller, kterého všichni znají z pořadu Zdeňka Pohlreicha Ano, šéfe. Jeho soupeř Leoš „Rošťák Svobík“ Svoboda přišel na vážení v kukle jako první. Untermüller si pak s sebou přinesl plato vajíček a zeleninu. Balíček si položil na pult, stoupl si na váhu a pozdravil diváky. Poté z pultu sebral balíček, rozběhl se ke Svobodovi a trefil ho do obličeje. Svoboda ho poté napadl pěstmi, než byl chycen pracovníkem ostrahy. Obsah balíčku zůstal na zemi a vajíčka několik minut uklízely pracovnice pražského klubu.

"Zahanbit" se nenechaly ani ženy. V duelu herečky z filmů pro dospělé Silvie Dellai a influrencerky Habibi došlo na ostrá slova. Dellai byla po prvním turnaji obviněna z užívání drog, což jí Habibi před zápasem mnohokrát vyčítala a do mikrofonu řekla, že chce před zápasem drogové testy, což její soupeřka odmítla se slovy: „Nebudu tvůj pokusný králík.“

Fyzické střety proběhly i mezi dalšími účastníky turnaje. Strkali se Lboy a Geybn, stejně tak Jiří Charizan s Radimem Volákem. Většina soubojů proběhne v domluvené váze, takže problémy s limitem neměl nikdo a všichni účastníci bez problémů navážili.

Turnaj Clash of the Stars lze sledovat zítra od 18:00 přes PVV přenos.

Zdroje:  Youtube - Clash of the Stars

Nejnovější články