Muradov zná datum i soupeře pro příští zápas v UFC, postaví se mu zkušený Polák

Muradov zná datum i soupeře pro příští zápas v UFC, postaví se mu zkušený Polák zdroj: Profimedia

Populární Mach se na zápas načekal nezvykle dlouho, nakonec svede bitvu s houževnatým polským bojovníkem Krzystofem Jotkem.

 

Makhmud "Mach" Muradov má konečně potvrzený zápas. Uzbek žijící a trénující v ČR byl zvyklý zápasit velmi často, tentokrát si však na soupeře musel počkat pěkně dlouho. Naposledy se totiž v oktagonu představil na začátku prosince, kdy ukončil Trevora Smithe. Dokonce si za to připsal bonus za KO večera. Do boje se měl vrátit v březnu, ale soupeř Antonio Carlos Jr. odstoupil kvůli zranění. Kvůli koronaviru pak padl také souboj s Karlem Robersonem. Mach tedy zkoušel na Instagramu zlákat Darrena Stewarta, i ten však nakonec vycouval. 

Uzbecko-český bojovník se konečně dočkal až nyní. 17. října se mu na UFC Fight Night postaví Krzysztof Jotko. Ačkoliv polský bojovník aktuálně není v TOP 15 střední váhy, rozhodně nebude lehkým soupeřem. Celkově má skóre 22-4. V UFC bojuje od konce roku 2013 a zatím stihl nasbírat 13 zápasů, přičemž devětkrát odcházel jako vítěz. Dokázal také překonat těžké období 3 porážek v řadě a aktuálně drží naopak sérii 3 výher v řadě.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Makhmud “Mach” Muradov (@makhmud_muradov),Srp 1, 2020 v 9:57 PDT

Muradov ale nebude do zápasu rozhodně vstupovat jako outsider. Aktuálně má na kontě sérii 13 výher v řadě a do svých předešlých zápasů v UFC zaskakoval na poslední chvíli, s plným přípravným kempem by tedy neměl mít výraznější problémy. Polák navíc není zemař, takže se dá očekávat bitva v postoji, což by mělo Machovi sedět. Pokud vyhraje, příště už ho s největší pravděpodobností uvidíme v souboji s někým z TOP 15.

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články