UFC se vydalo do Prahy a natočilo medailon s "Machem" Muradovem

UFC se vydalo do Prahy a natočilo medailon s "Machem" Muradovem Makhmud Muradov | zdroj: Profimedia

Makhmud Muradov si začíná i v UFC budovat velice slušné jméno a vysloužil si od organizace krátký dokument.

Když loni v létě sháněli do UFC dalšího Evropana, vybrali si bojovníka reprezentujícího barvy Uzbekistánu a České republiky. Ve středoasijském státě má většinu rodiny a mnoho přátel, ale zároveň našel svůj druhý domov v malé kotlině uprostřed Evropy. 

Jistě většina z vás poznala, že nemluvíme o nikom jiném než Makhmudu "Machovi" Muradovovi. Ten u nás kosil jednoho soupeře za druhým s chirurgickou přesností a hravým stylem, takže není divu, že si ho všimla nejslavnější organizace světa. Ta po něm poprvé sáhla jako po náhradníkovi na turnaj v dánské Kodani a tento tah se jim rozhodně vyplatil.

Mach se totiž o této nominaci dozvěděl pouhých šestnáct dní před zápasem. Na Itala Di Chirica se přesto zvládl připravit a i když mu ve třetím kole začal trošičku docházet fyzický fond, zvládl urvat vítězství na body. O svém atraktivním, nebojácném a ofenzivním stylu tak přesvědčil i americkou organizaci.

Ta mu proto v prosinci přidělila těžšího soupeře - Trevora Smithe. Na něj už se Mach připravil perfektně a ve třetím kole ho vypnul tak silným hákem na hlavu, že mu chránič zubů odletěl dobré dva metry. UFC díky těmto výkonům v Machovi začalo vidět ještě větší potenciál a dokonce se za ním vypravili do Prahy, aby s ním natočili medailon, ve kterém navštívili Machův domovský gym MMA Monster, kde Muradov stále trénuje a vyzpovídali také jeho kouče a přítelkyni Moniku Bagárovou. Více slov netřeba, sami se podívejte na video, které najdete pod článkem. 

Zdroje:  YouTube UFC , tisková zpráva

Nejnovější články