Zápas zrušen! Makhmud Muradov hledá nového soupeře

Zápas zrušen! Makhmud Muradov hledá nového soupeře zdroj: Profimedia

Brazilský soupeř ohlásil zranění a Makhmud Muradov si tak musí najít novou oběť

 

 

Nadějný bojovník Mach Muradov se ještě nedávno připravoval na svůj třetí zápas v UFC, proti brazilskému bojovníkovi Antoniu Carlosovi Juniorovi, který se měl uskutečnit v 14. března na akci UFC on ESPN+ 28. Bohužel se ale jeho brazilský soupeř zranil a jelikož už měl Mach v tomto zápase sám zaskakovat za zraněného Brada Tavarese, UFC se rozhodlo nehledat pro Macha na tuto akci náhradu a zápas byl zrušen.

Co přesně se Carlosu Juniorovi stalo, není dosud známo. Jisté je jen to, že Mach si bude muset najít jiného soupeře.

Sám Mach to oznámil na svém instagramu a ještě Carlosovi popřál rychlé zotavení:

„Ahoj Všem, moc mě to mrzí, ale mám pro vás špatnou zprávu. Zápas v Brazílii, který se měl konat 14.3., se bohužel neuskuteční. Můj soupeř Carlos Jr. se zranil. I to k tomuhle sportu patří a já bych mu rád popřál brzké uzdravení. Snad se ještě někdy utkáme. Nebudu součástí turnaje v Brazílii, ale to nevadí, my jedeme dál a mákáme. Stále jednáme s UFC, jakmile budu vědět o dalším zápase určitě vám dám vědět. Děkuji za vaší podporu.“

Je určitě škoda, že se zápas neuskuteční. Carlos Junior je momentálně hodnocený jako 14. muž ve střední váze a případná výhra by Macha vyhoupla do první patnáctky zápasníků. Zároveň by to však byl asi nejtěžší soupeř, kterého proti sobě Muradov měl. Brazilec je obzvláště nebezpečný na zemi, kdy z 10 výher ukončil 8 zápasu na submisi.  

Každopádně bude zajímavé vidět, jakého soupeře UFC proti sympatickému Uzbekovi postaví. Doufáme, že to bude opět někdo z první patnácky, a že v tomto testu Mach uspěje.

Zdroje:  Instagram

Nejnovější články