Muradov zná svého dalšího soupeře v UFC a bude s ním bojovat ještě letos

Muradov zná svého dalšího soupeře v UFC a bude s ním bojovat ještě letos Makhmud Muradov - Alessio Di Chirico | zdroj: tisková zpráva

Makhmud "Mach" Muradov už se může připravovat na dalšího soupeře, kterým bude Američan Trevor Smith.

A je to tu! Uzbecko-český bojovník Makhmud „Mach“ Muradov zná datum svého dalšího zápasu v nejslavnější organizaci na světě a také jméno svého soupeře. Vše se uskuteční přesně za měsíc,  tedy 7. prosince, kdy se bude pořádat UFC turnaj ve Washingtonu. Muradov opět nastoupí ve střední váze a proti němu se postaví Trevor Smith.

„Mach“ prožil své premiérové utkání v září po velice krátké přípravě, a i přes to, že byl Ital Alessio Di Chirico velice tuhým soupeřem, zvládl ho Muradov nakonec porazit 3:0 na body a oslavil tak premiérové vítězství v UFC a dvanácte v řadě v jeho kariéře. A to proti němu hrálo to, že byl nucený nastoupit ve střední divizi, protože z turnajů OKTAGON MMA je zvyklý především na welterovou. Do svojí váhy se bude moct vrátit až v březnu.

Smith patří rozhodně k těm zkušenějším mazáků. S MMA začalv roce 2009, když se do té doby věnoval především řecko-římským zápasům.  Z organizace Strikeforce se postupně vypracoval až do UFC. Zde už dokázal odbojovat jedenáct zápasů, ale často se prezentuje nestabilními výkony a především v postoji podává velice špatné výsledky. Momentálně drží dvě prohry v řadě, když ho naposledy porazil loni v prosinci na body Zak Cummings.

Ve videu pod článkem se můžete podívat na zmíněný Muradovův první zápas v UFC.

Zdroje:  YouTube UFC Uzbekistan , tisková zpráva

Nejnovější články