Muradov má v UFC druhý vítězný zářez v řadě, Smithe totálně vypnul

Muradov má v UFC druhý vítězný zářez v řadě, Smithe totálně vypnul Muradov - Smith, UFC on ESPN 7 | zdroj: Profimedia

Muradov v UFC není vůbec do počtu. Poslednímu soupeři vystřelil při knokautu chránič na zuby. 

Konečně to přišlo. Makhmud "Mach" Muradov nastoupil k svému druhému zápasu v UFC a také dostal pořádnou šanci na přípravu. První souboj uhájil tak tak na body, a bylo poznat, že největší světová MMA soutěž je na úplně jiné úrovni. Přesto byl proti Trevoru Smithovi favoritem. Naše preview samozřejmě nechybělo a můžete si ho přečíst přímo zde.

První kolo bylo velice taktické. Muradov se držel zpátky, ale zároveň vyhlížel svoje šance a několikrát dokázal trefit tvrdou zadní. Sám sice schytával low kicky, kterým se jakž takž bránil, ale to nakonec nebylo relevantní a Muradov vítězil silově. Bodoval a svého soupeře ničil kontry a svojí absolutní kontrolou, kterou několikrát svému soupeřovi zničil balanc. První kolo na body v  "Machově" režii. Smith se sice snažil, ale netrefil téměř nic. Vše dokreslilo Muradovovo naskočené koleno těsně před koncem rundy.

Druhé kolo už bylo dominantní. Muradov v rohu dostal pouze pochvaly a pár posledních rad. To mu vlilo hlavní energii a v oktagonu působil už jenom on. Smith se v tu chvíli zmohl pouze na sparring partnera a jediné, co ho zajímalo, bylo udržet fight do konce. Naprostá obrana, která nevedla vůbec k ničemu. Pouhá hra kočky s myší.

Třešnička na dortu ale nakonec stejně přišla. Když už se schylovalo k situaci, že vše skončí na body, a třetí kolo bude pouze formalita, přišel finální úder. Smith těžce promáchl pravou a dostal od Muradova hák jako nikdy. Zpomalený záběr pouze odhalil letící chránič a fakt, že Smith už byl během pádu v bezvědomí.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články