Na Vémolu vystartoval “důchodce” Vondráček. Do sporu se vložil Cverna, který už domlouvá zápas

Na Vémolu vystartoval “důchodce” Vondráček. Do sporu se vložil Cverna, který už domlouvá zápas Karlos Vémola | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Terminátor se při návštěvě pražského gymu dostal do konfliktu s Petrem Vondráčkem. Na vzájemný zápas zřejmě nedojde, za Vémolu by však mohl zaskočit věrný parťák.

Domácí scéna se pomalu probouzí, fanoušci bojových sportů se brzy dočkají dalších velkých turnajů, kterých by letos mělo být opravdu požehnaně. A chybět evidentně nebudou ani dramatické kauzy, v nichž budou figurovat známá jména. Na jednu takovou už je zaděláno.

Jde o incident, který se stal v pražském Lanna gymu. V prostorách tělocvičny na sebe narazili Karlos Vémola a Petr Vondráček. A nutno podotknout, že nešlo o přátelské setkání, což vyplývá z vyjádření od Vémoly. “Dorazil tam zase ožralý nebo jinak omámený Petr Vondráček, jak on to umí. Začal tam na mě řvát, že se se mnou chce prát, dělal bordel do té doby, než ho náš trenér Yakuza vykázal a vyhodil z gymu,” uvedl na svém Instagramu.

Šampion polotěžké váhy Oktagonu naznačil, že s Vondráčkem doposud vycházel dobře, podobné chování mu ale tolerovat nehodlá. “Péťo, já jsem s tebou nikdy žádný problém neměl. Do té doby, než někde uděláš nějakou ostudu, tak ani nevím, že existuješ. Ale poslední dobou máš problémy se všemi lidmi kolem sebe. Přestaň se chovat jako k**da. Ty doby, kdy jsi měl trochu koule, už jsou dávno pryč. Bohužel jsi důchodce, takže by nám žádný promotér vzájemný zápas nedal, i když vím, že by sis to asi moc přál.”

Šance, že by se spor vyřešil ve vyprodané hale, je pravděpodobně mizivá, byť by zcela určitě přitáhl potřebnou pozornost. “Terminátor” nicméně vymyslel, že by Vondráčka mohl pozvat na “návštěvu” do gymu Petra “Monstera” Knížete či Andrého Reinderse. “Tam si můžeme zaspárovat a vyříkat si to normálně bez nějakého pokřikování a nadávání. Nechám na tobě, jestli si vezmeš rukavice, nebo ne. Normálně doraž do gymu a začni se chovat jako chlap. A přestaň na mě pořvávat.”

Pokud by Vondráček neměl zájem o zápas za zavřenými dveřmi, pak by mohl sáhnout po alternativě v podobě “Cverminátora”. Alex Cverna se totiž svého kamaráda pohotově zastal. “Petře Vondráčku, nevyhrožuj v gymu mému bráškovi Karlosovi. Jestli chceš, tak pojď, rozdáme si to spolu,” prohlásil ve videu, které obdržel web MMA Shorties. Cverna navíc rovnou nabídl, že zápas zařídí na dalším turnaji pod záštitou Fight Night Challenge. “Attila už to ví, smlouva je na stole, tak pojď, jdeme na to, rozdáme si to. Věkově jsme si rovni, tak pojď.”

 

Držitel titulu mistra světa prestižní organizace WAKO PRO se v minulém roce připomněl zápasem s Petrem Karešem v rámci galavečera Heroes Gate 26. Souboji předcházela vyhrocená výměna názorů, kterou si odmoderoval promotér Oktagonu - Ondřej Novotný. A nutno dodat, že se pořádně zapotil, jelikož slovní přestřelka přerostla v dramatickou strkanici. K souboji došlo koncem listopadu, Vondráček nakonec tahal za delší konec provazu, takže si došel pro vítězství. Údery nicméně padaly o po zaznění závěrečného gongu, což vzbudilo další emoce. Chvíli sice hrozilo, že dojde k hromadné rvačce, situace se však naštěstí uklidnila.

Emoce by zřejmě sehrály velkou roli i v případném duelu Vondráček vs. Cverna, je ale otázkou, jestli na něj skutečně dojde.

Zdroje:  MMA Shorties , Karlos Vémola Instagram

Nejnovější články