Napadený Kaluba i výhružka znásilněním. Tiskovka Clash of the Stars přinesla pravidelnou dávku bizáru

Napadený Kaluba i výhružka znásilněním. Tiskovka Clash of the Stars přinesla pravidelnou dávku bizáru Diego Kotlár a Karlos Benda | zdroj: FOTO: Se svolením Clash of the Stars

Obvinění z braní drog či znásilnění Karlose Bendy. Tisková konference Clash of the Stars přinesla tradiční verbální útoky, ale i pěvecký výkon Matouše Kaluby či výzvu k zápasu bez rukavic.

Již tuto sobotu poznáme prvního šampiona organizace Clash of the Stars. V pořadí pátý turnaj s názvem – The Champ Is Here proběhne v beznadějně vyprodané pražské hale O2 Universum. Promotéři v čele s Tomášem Le Sym uspořádali v klubu Duplex tradiční tiskovou konferenci. Hlavními hvězdami byli účastníci titulového utkání Marek „Datel“ Valášek a slovenský rapper Dynamo.

Populární pražský klub Duplex byl plný fanoušků, živé vysílání sledovalo téměř třicet tisíc diváků. Promotéři si chválili rekordní zájem o další turnaj kontroverzního projektu. Tisková konference byla tradičně rozdělena do několika bloků, aby všichni zúčastnění měli dostatek času sdělit své pocity a myšlenky.

Nejprve se na pódiu představili zástupci výškově hendikepovaných bojovníků. Obr a Malej Zmijozel se postarají o historicky první souboj liliputů na české bojové scéně. Oba borci projevili vzájemný respekt a prozradili, že poctivě trénují a na zápas budou skvěle připraveni.

Svérázný člověk, který si říká Snejks, má domluvený duel s Králem Berouna. Ten však na tiskovku nedorazil, což ve Snejskovi vyvolalo velké rozhořčení. „Já vím svoje, bojí se a do zápasu se mu nechce. On vyrůstal na peří, furt bere piko, takže jsem mu přinesl takovou menší náhradu. Místo pika bude brát kratom,“ prohlásil.

V druhé části se představili například Kluk s kamením, Matouš Kaluba či slepý youtuber Dragunov. Kluk s kamením, který se proslavil v pořadu Ano, šéfe, v minulosti k souboji vyzval moderátora Jakuba Jíru, který však výzvu s díky odmítl. „Mám s Tebou nevyřízené účty a měl bys dostat přes hubu,“ vykřikl Kluk s kamením. „Já jsem tu v jiné roli, než abych s někým bojoval,“ oponoval moderátor.

Velké uznání si zaslouží především nevidomý Dragunov. Trénuje pod taktovkou kulturisty Filipa Grznára a mladé bojovnice Veroniky Zajícové. Jeho soupeř bude mít zavázané oči a půjde o další historické utkání na české bojové scéně. Dragunov si bojové sporty zamiloval, plánuje další zápas a nepřímo vyzval Kluka s kamením.

Tradičně velký rozruch způsobil Matouš Kaluba, který byl nedávno hospitalizován na psychiatrii a veřejně si stěžoval na šikanu od policie České republiky. A nebyl by to Matouš, aby si pro diváky nepřipravil pořádnou dávku bizáru. Na závěr druhého bloku si vzal mikrofon a zazpíval píseň Karla Gotta Být stále mlád. Nutno říci, že na kariéru profesionálního zpěváka to zatím úplně nevypadá. Během písně na podium vtrhl neznámý fanoušek, sundal si tričko, kterým několikrát Kalubu udeřil. Ten se naštval, přestal zpívat a oznámil, že do zápasu nenastoupí.

Po krátké pauze se přestavili Tadeáš Kuběnka a Daniel Holomek. Tito dva se opravdu nemají v lásce a těší se, až své spory konečně vyřeší v kleci. Jediný ženský zápas obstarají Hanka Gelnárová a Satnady. Obě dívky poctivě trénují a představí se v nejlepší možné formě. Gelnárová bude v zápase velkou favoritkou, protože v kleci již zápasila a navíc oplývá velkým bojovým talentem.

To "nejlepší" pochopitelně přišlo až v závěru. Diego Kotlár vs. Karlos Benda. Souboj, který přesáhl hranice sportu. Urážky, trestní oznámení či nařčení z rasismu. Benda si během posledních měsíců užil opravdu svoje a nemůže se dočkat, až Kotlára ztrestá v zápase. „Jsem moc rád, že můžeme používat kolena a lokty. Trénoval jsem to posledních 14 dnů a pokusím se to předvést v zápase. Divím se, že lokty a kolena vůbec přijal. Možná si myslel, že po zápase na rautu bude vepřové koleno,“ smál se známý kulturista. „Jsem nefýzovanej, jdu ho tam znásilnit a vyhodit z klece,“ křičel sebevědomý Diego, jehož svérázná příprava baví fanoušky.

V hlavním předzápase se přestaví profesionální bojovník Tadeáš Růžička v souboji s nenáviděným Tadeášem "Gangsta boyem" Veselým. Ten si uřízl opravdu velké sousto a zdá se, že dostal strach. Na tiskovou konferenci nedorazil a Růžička se obává, že v sobotu k zápasu nenastoupí.

O historicky první pás šampiona střední váhy se utkají Datel a Dynamo. Oba borci patří mezi to nejlepší, co organizace nabízí, a zcela právem zabojují o titul. Valášek je v zápase favoritem, ale proti rapperu Dynamovi ho nečeká rozhodně nic lehkého. Můžeme očekávat pravděpodobně nejkvalitnější zápas, který jsme v organizaci zatím mohli vidět. Datel pak závěrem překvapil všechny přítomné, když vyzval Jaroslava Kotlára na souboj bez rukavic, čímž chce vyřešit dlouhodobý spor, který vznikl po natáčení Kotlárova hudebního singlu La Cosa Nostra. 

Turnaj proběhne v sobotu 10. června od 18:00 a sledovat ho můžete pomocí PPV.

Účastníci turnaje Clash of the Stars 5:

Víšek vs. Riad

Zmijozel vs. Obr – zápas liliputů

Král Berouna vs. Snejks

Fregamer vs. Kluk s kamením

Ladislav Gal vs. Matouš Kaluba

Dragunov vs. Danny z Tv Twix – souboj nevidomého s borcem se zavázanýma očima

Daniel Holomek vs. Tadeáš Kuběnka

Seaser vs. Michálek

Kruto Hanka vs. Satnady

Růžička vs. Veselý

Benda vs. Diego Kotlár

Datel vs. Dynamo - titulový zápas ve střední váze

Zdroje:  Youtube

Nejnovější články