Nejkrásnější MMA turnaj hlásí téměř vyprodáno, na Štvanici zbývají poslední volné lístky

Nejkrásnější MMA turnaj hlásí téměř vyprodáno, na Štvanici zbývají poslední volné lístky Promotér Ondřej Novotný si Štvanici vyloženě užívá | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Léto si na domácí scéně bojových sportů už snad ani nejde představit bez turnaje na Štvanici. Pro nezaměnitelnou atmosféru si ho zamilovali bojovníci i fanoušci a není divu, že lístky rychle mizí, přestože zatím nebyla oznámena startovka.

Říct o nějaké MMA akci, že jde o "nejkrásnější turnaj roku" zní dost sebevědomě, v případě turnajů OKTAGON na pražské Štvanici se ale bude přít asi jen málokdo. Kdo jeden z předešlých ročníků na ikonickém stadionu pod otevřeným nebem navštívil, ten potvrdí, že to tam má zcela unikátní genius loci. Není tedy divu, že lístky na Oktagon 34 rychle mizí, přestože zbývají dva měsíce a ještě nebylo oficiálně oznámeno jediné jméno ze startovky. V době vydání článku organizace hlásí, že zbývá už jen posledních 950 vstupenek.

Loni se Oktagon na Štvanici vrátil po dvouleté pauze se vší parádou a turnaj si nenechali ujít ani hvězdy showbyznysu včetně třeba Orlanda Blooma, který tou dobou v Česku natáčel seriál Carnival Row. Publikum dostal ještě za světla do varu Daniel Škvor, který soupeře ukončil už v prvním kole. Parádními výkony se blýskly také Tereza Bledá, Magdalena Šormová a Lucia Szabová. Návrat po dvouleté pauze si za hlasité podpory fanoušků užil také Miloš "Meloun" Petrášek. V hlavním zápase večera se pak "Pirát" zmocnil šampionského pásu střední váhy.

Nezapomenutelný je ale také srdceryvný proslov Ondřeje Novotného, který zakončila mobilní světelná show publika a ohňostroj. Není divu, že záběry zaregistrovaly i zahraniční MMA média. 

Co nás čeká letos? O místo na startovce už si řekl například Karlos Vémola a pokud se mu povede nadcházející zápas v Německu, promotéři mu určitě neřeknou ne. "Jistota" je také Michal Kotalík, ten totiž na Štvanici před 4 lety absolvoval zatím poslední MMA zápas, kariéru mu totiž následně přerušil nástup do výkonu trestu. Jeho návrat do klece právě tady by měl tedy pořádný příběh a ty má Oktagon rád.

Váhat s návštěvou se rozhodně nevyplatí, protože lístky z ticketportalu rychle mizí a je velice pravděpodobné, že brzy bude vyprodáno.

Nejnovější články