Německá mašina “T-800” má spadeno na Vémolu. Pro českého Terminátora vymyslel pořádnou výzvu

Německá mašina “T-800” má spadeno na Vémolu. Pro českého Terminátora vymyslel pořádnou výzvu Stephan Pütz před turnajem Oktagon 33 | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

V Oktagonu jsou nyní hned dva úspěšní bojovníci, kteří se prezentují jako terminátoři. Zdá se ale, že by mohl do budoucna zůstat pouze jeden.

Stephan Pütz před zraky domácích fanoušků pokořil legendu Martina Zawadu, kterého ve třech kolech uválel na zemi, takže mu nedal žádnou šanci ohrozit jeho cestu na vrchol polotěžké divize. Momentálně není jasné, s kým se v kleci potká příště, svou pozornost už ale zaměřuje na Karlose Vémolu. O něm promluvil v rozhovoru s Bryanem Laceym.

Pütz se svěřil, že není zastáncem klasického trashtalku, baví ho ale budovat příběh kolem daného zápasu. A v případě souboje s Karlosem už má pohádku dávno vymyšlenou. Už před lety Vémolovi poslal video, v němž ho jako “T-800” vyzval. “Šel jsem jako terminátor a v zrcadle jsem uviděl Vémolu, jak vyhrál zápas. A tak jsem se naštval, protože dle mého názoru je pouze jeden terminátor. Pak jsem to zrcadlo rozbil,” popsal průběh starého videa. “Trvalo to pár let, ale myslím, že se zápas pomalu blíží,” řekl se smíchem.

O Vémolu si následně říkal opakovaně, a to ještě v době před příchodem Viktora Pešty, s nímž se fanouškům Oktagonu představil vůbec poprvé. Pešta mu ovšem v souboji o pozici krále polotěžké váhy udělal čáru přes rozpočet, když mu rozsekl nos a zápas následně přerušil doktor. Stephan si okamžitě řekl o odvetu, Viktor ale organizaci opustil, takže musel zaměřit jiný cíl - Vémolu. “Karlos toho v MMA dokázal mnoho… Je dobře známý, jde o zajímavou osobnost,” pochválil českého bojovníka. “Lidé ho buď milují, nebo nenávidí, je to vidět v komentářích. Je to velmi zajímavé. Myslím si, že k tomu zápasu přitahuje velkou pozornost.” Pütz vnímá, že ho v Československu zatím mnoho lidí nezná, právě od zápasu s Karlosem si slibuje změnu.

Bryan Lacey si všiml, jak oba bojovníci stále opakují, že může být pouze jeden terminátor, naznačil tedy, že by se mohli o přezdívku utkat. A Pütz s tímto nápadem souhlasil. “Kdo prohraje, ten by dle mého názoru měl ztratit právo nazývat se terminátorem. To by bylo skvělé a myslím, že by to byla opravdová výzva.”

Je samozřejmě otázkou, zda s výzvou bude souhlasit i Vémola, je však dobře známo, že je podobným věcem otevřen. Často sám sebe dostává do nekomfortní situace, aby se vybudil k nejlepšímu možnému výkonu. Naposledy se snažil přemluvit Marpa, aby souhlasil s tím, že vítěz získá výplatu za obě strany, jemu se ale návrh příliš nezamlouval. Navíc to byl právě Karlos, kdo Němce upozornil, že v Oktagonu není prostor pro dvě mašiny z budoucnosti. “Gratuluji, užij si vítězství, ale v Oktagonu je pouze jeden terminátor. Myslím, že brzy přijde den zúčtování,” řekl Pützovi přímo v kleci.

Jak ale prohlásil Ondřej Novotný, zápas dvou terminátorů bude muset počkat. Vidí v něm totiž velký potenciál, je tedy potřeba zajistit odpovídající promo, aby z něj organizace vytěžila maximum. Na Štvanici se Vémola utká s jiným soupeřem, v jednom z posledních příspěvků na sociálních sítích znovu naznačil, že zabojuje o titul šampiona. “Cesta za titulem není díky zraněním zrovna jednoduchá, ale se silnými partnery v zádech si pro pás na Štvanici dojdeme. Oktagon is my home!”

Zdroje:  Youtube Oktagon MMA

Nejnovější články