Německý Terminátor souhlasí, že se s Vémolou utká o výplatu, má na něj ale prosbu

Německý Terminátor souhlasí, že se s Vémolou utká o výplatu, má na něj ale prosbu Stephan Pütz na váze před turnajem Oktagon 36 | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Stephan Pütz zhodnotil svůj zápas s Milošem Petráškem, načež si vzal na paškál Karlose Vémolu a ten pálil zpět.

V rozhovoru s Brianem Laceym se Stephan Pütz vrátil k turnaji Oktagon 36. Prohlásil, že nebyl vůbec překvapený, když si ho Petrášek u promotéra Ondřeje Novotného vyprosil. “Miloš také zápasil dvakrát s Kimballem, přičemž první souboj prohrál. Mluvil o tom, jak se během zápasu cítil špatně a slabě, ale pak s ním chtěl bojovat znovu. To ukazuje, že má rád výzvy, což opravdu respektuju. Něco takového definuje tvou osobnost, charakter,” řekl směrem k Petráškovi. “Je to dobrý přístup, posune ho to dál.”

“T-800” prozradil, že šel do zápasu s jasnou taktikou. “Melouna” chtěl v první řadě unavit. “Věděl jsem, že se unaví wrestlingem. V jeho zápasech je vidět, že se wrestlingu vyhýbá, protože ho vyčerpává. A on to moc dobře ví, takže si šetří síly.” Stephan spoléhal na to, že soupeře během 15 minut dostane pod velký tlak, snažil se zápas udržet ve vysokém tempu, což podle něj vedlo k úspěchu.

Petrášek je sice týmovým parťákem české verze “Terminátora”, MMA je ale podle Pütze to jediné, co mají společného. “Karlose a Miloše spojuje jenom ten sport, protože jinak jsou úplně jiní. Jinak přemýšlí, jinak se prezentují, ale sport je spojuje. A Karlos samozřejmě využil zápas, aby si přichystal trashtalk,” narážel na pošťuchování ze strany Vémoly.

Právě Vémola si pro Stephana připravil krátký vzkaz s gratulací k výhře. “Dokázal jsi porazit mého parťáka, dobrá práce, gratuluju. A také gratuluju k zasnoubení v kleci. Nyní si užíváš šťastné chvíle, ale myslím, že mám něco, co chceš,” řekl ve videu na Instagramu a přehodil si opasek šampiona přes rameno. “Tohle chceš, nemám pravdu? Získal jsem tenhle pás v polotěžké váze, takže jakmile se vypořádám s Kinclem, můžeš přijít a zkusit mi ho vzít.”

Vypadá to tedy, že se německá jednička polotěžké váhy konečně dočká. O Vémolu si ostatně říká už celé roky, ještě nikdy však nebyl takhle blízko. Dokonce je ochotný přistoupit na návrh, že se bude bojovat také o výplatu. “Jasně. Pokud to Karlosovi udělá radost, uděláme to, protože chci, aby byl šťastný. Takže můžeme bojovat o výplatu. Ale líbilo by se mi, kdyby ty peníze byly použity jako dar, třeba na podporu ochrany zvířat, na děti, to si může vybrat.”

U toho nicméně nezůstal a připomněl vlastní návrh ohledně malé zoo uvnitř Vémolandu. “Když už mluvíme o zvyšování sázek, tak bych navrhl, aby v případě prohry pustil své lvy a žraloky, protože je nedrží v dobrých podmínkách. Myslím si, že jako šampion by měl jít příkladem a ukázat lidem, jak se správně chovat k přírodě a zvířatům. Dobré rozhodnutí by bylo pustit je a dát je do rezervace, kde by mohla žít ve správných podmínkách.”

O tom ale Vémola nechce ani slyšet. “Něco ti řeknu. Moje zvířata z toho vynech. Mé lvy, krokodýly… Vím, že se snažíš být jako já, říkáš si Terminátor a máš lva vytetovaného na hrudi, ale já jsem jediný lev, se kterým se budeš muset vypořádat, až za námi zavřou klec,” vysvětlil svému budoucímu soupeři. “Jsem na tebe připravený, chlapče.”

Pütze v nejbližší době čeká příprava veselky, jak ale sám řekl, na zápas s Vémolou si udělá čas kdykoliv, je mu úplně jedno, kdy a kde k vzájemnému souboji nakonec dojde. Záleží tedy, komu dají promotéři přednost, o Karlose se totiž přihlásil také Hatef Moeil, který si poradil s Kimballem. Na řadě je však Patrik Kincl, úřadující šampion střední váhy.

Zdroje:  Youtube Oktagon MMA

Nejnovější články