Neporažený "pistolník" Ilbay versus sebevědomý nováček z Anglie. Na váze napoprvé selhali oba, kdo se bude radovat v zápase?

Neporažený "pistolník" Ilbay versus sebevědomý nováček z Anglie. Na váze napoprvé selhali oba, kdo se bude radovat v zápase? Corey Frey vs. Deniz Ilbay | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Hned šest Němců se představí na turnaji OKTAGON 49 v Kolíně nad Rýnem. Jedním z nich je Deniz Ilbay, který v posledním zápase zvedal diváky ze sedaček. Uspěje proti svéráznému Fryovi? 

Po tom, co Ilbay předvedl ve Frankfurtu se na jeho další zápas všichni třesou. Bavíme se o OKTAGONu 46 a Němcově souboji s Marcem Novákem. Toho nakonec ve 3. kole rozstřílel pěstmi, kterými v minulosti vybojoval i titul mistra světa v boxu. Slovákovi došel benzín a „El Pistolero“ stupňoval tlak, aby ho nakonec regulérně umlátil. Na oslavu pak sfouknul pomyslné kolty a zandal je do pouzdra za páskem. Teď ho čeká 6. zápas v MMA, ve kterém bude znovu hájit svou neporazitelnost, a půjde si pro 5. ukončení před limitem. 

"Diváci moc dobře vědí, že když bojuju, je to velká show a boj naostro," láká Ilbay na svůj další fight. Do cesty se mu tentokrát postaví výrazně vyšší a poměrně velkohubý Brit Corey Fry, který se nebojí silných výroků, čímž přiložil do kotle nějaké to polínko. „Brzy budu v top 10 a postupně si dojdu pro titul,“ říká sebevědomě. Při svém debutu se chce rozhodně předvést, aby se usídlil v OKTAGONu, jako tomu bylo v jedné z britských organizací. Té byl věrný všech pět zápasů a čtyři soupeře v ní zhasl jak svíčku v 1. kole. 

V amatérech má dokonce 15 zápasů a šampionský pás. Potetovaný suverén se očividně nebojí trash talku a v organizaci je odhodlaný jít si tvrdě za svým. Trénuje v gymu s Aaronem Abym a sice má na kontě jednu prohru, ale všechny výhry si odnesl před limitem. 

Oba dva zápasníci očividně dost válčili s váhou, Fry převážil 300 gramů a dodatečně se do limitu dokázal vejít. Ilbay měl o celé kilo víc, dodatečně ale neshazoval. Zápas přesto bude a dá se čekat hodně vyrovnaný a vyhrocený souboj. Pomůže Ilbayovi divoké domácí publikum? V sobotu večer budeme vědět. 

Zdroje:  Oktagon MMA

Nejnovější články