Oktagon odhalil další zajímavý zápas v těžké váze. Americký "Grizzly" proti norskému "Vikingovi"

Oktagon odhalil další zajímavý zápas v těžké váze. Americký "Grizzly" proti norskému "Vikingovi" Jeremy Kimball vs. Thomas Narmo | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Po dlouhé pauze se do oktagonu snad konečně vrátí Jeremy Kimball, v těžké váze ho přivítá Thomas Narmo, který na česko-slovenské fanoušky svými posledními výkony velký dojem neudělal.

Už 9. dubna by se v Ostravě měl konečně uskutečnit dlouho odkládaný turnaj organizace Oktagon MMA. Hlavní zápas bude patřit domácímu Davidu Kozmovi, který se dočká vytoužené odvety s Petrem Knížetem, který jej v roce 2017 dokázal porazit. Jenže "Růžový panter" od té doby ušel pořádný kus cesty a zabydlel se na trůnu welterové váhy. Dokáže tedy tentokrát srovnat skóre, anebo si legendární "Monster" konečně připne vytoužený šampionský pás?

Konečně také dojde na vyhrocený souboj dvou bývalých kamarádů Václava Mikuláška a Tomáše Meliše. A nyní organizace odhalila další zajímavý duel, který svede dohromady dva zahraniční bojovníky, kteří u nás oba zanechali zcela odlišný dojem.

Jeremy Kimball do Oktagonu přišel rovnou z UFC, kde se mu příliš nedařilo, a měl být ideálně dalším cenným skalpem pro tehdy rozjetého Miloše Petráška. Jenže americký "Grizzly" si na "Melounovi" doslova pochutnal a ukončil ho už v prvním kole. O pár měsíců na body vyhrál i odvetu. V roce 2019 ale trochu překvapivě padl s Timo Feuchtem a od té doby nebojoval. Nyní se ale tento pohodář vrací, hubnout se mu nechce, takže nastoupí v těžké váze.

Proti němu se postaví Thomas Narmo. Sympaťák z Norska sice zaujal na sociálních sítích, zápas s Danielem Dittrichem se mu ale moc nepovedl, vikingského ducha totiž neukázal a po prvním kole se vzdal. A nedařilo se mu ani následně ve ONE Championship, kde po minutě a šesti vteřinách odklepal ojediněle vídanou submisi hammerlock.

Favorit tedy bude jasný, ale v těžké váze často stačí jedna dobře trefená rána, aby se z vítězství radoval outsider. Kdo další startovku turnaje Oktagon 32 doplní, zatím není jasné. 26. března navíc organizace chystá také akci v Šamoríně, kde se můžeme těšit například na návrat Mateusze Legierskiho, jehož zpátky přivítá Matouš Kohout, na bitvu Roba Pukače s Christianem Jungwirthem, či na talentovaného Jakuba Tichotu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Zdroje:  Oktagonmma.cz

Nejnovější články