Oktagon startuje nový projekt s názvem "Kdo přežije", do klece svede účastníky reality show Survivor

Oktagon startuje nový projekt s názvem "Kdo přežije", do klece svede účastníky reality show Survivor Kdo přežije? Nový projekt Oktagonu svede dohromady známé tváře z reality-show Survivor | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Další projekt, který má MMA dostat i mimo bublinu fanoušků, je tu. V kleci se dokončí rivalita mezi dvěma účastníky Survivoru.

Organizace OKTAGON MMA před pár dny oznámila spuštění nového projektu s názvem Kdo přežije. Jeho hlavními aktéry budou účastníci reality show Survivor - bývalý fotbalista Nathan Dzaba a Adam Reiter. Ti spolu v rámci show svedli dva napínavé fyzické souboje. V jednom z nich Adam bohužel trefil Nathana do hlavy, následkem čehož musel být Nathan odvezen do nemocnice. 

Tvrdost a dychtivost vzájemného souboje a vzniklé rivality motivovala moderátora Survivoru a zároveň spolumajitele organizace OKTAGON Ondřeje Novotného k tomu, aby jim dal prostor svést ještě jeden vzájemný souboj. Tentokrát pod pravidly MMA. 

“Ten nápad vznikl na ostrově, protože mezi sebou Nathan s Adamem měli jistý konflikt,” popisuje Novotný. “Oba jsou velmi zajímavými osobnostmi a oba mohou našemu oblíbenému sportu přinést nové diváky i ty, kteří si MMA budou chtít zkusit. Chceme ukázat něco, co jsme tu ještě neměli,” říká. Příběh obou zajímavých osobností a také jejich přípravu na vzájemný zápas v kleci budou od první červnové neděle moci pravidelně sledovat diváci na platformě OKTAGON.tv. 

Od 5. června odvysílá OKTAGON desetidílnou sérii show Kdo přežije, která bude vrcholit zápasem Adama s Nathanem na turnaji OKTAGON 35 v Brně, který proběhne už 17. září a jehož hlavním zápasem bude titulová bitva ve střední váze mezi šampionem Patrikem Kinclem a vyzyvatelem Alexem Lohoré. 

Nathan zvolil pro svou přípravu Spartakus Fight gym pod vedením dvojice Attila Végh a Jan Hudák. “Hrával jsem profesionálně fotbal, ale už od prvních tréninků vidím, že tenhle sport je úplně o něčem jiném. Přiznám se, že už teď Adama nenávidím, hlavně tedy proto, že kvůli němu musím absolvovat tohle všechno,” říká s úsměvem Dzaba. “Zápas bude vyvrcholením tvrdé přípravy a už teď se ho nemůžu dočkat,” dodává. S bojovými sporty neměl bývalý fotbalista první kamerunské ligy dosud žádné zkušenosti, což mají ale se svým soupeřem společné.  

Adam Reiter se bude připravovat v Hradci Králové pod vedením současného šampiona střední váhy Patrika Kincla. “Za mě jsme s Adamem teprve na začátku. Nejvíc pracujeme na tom, abychom odbourali jeho instinkt přežití. Adam je ale z MMA nadšený a chce makat. Už teď je tam k vidění zajímavý progres a jsem zvědavý, kam až se dostaneme. Od prvního tréninku neustále mluví o tom, že jde do toho zápasu vyhrát, takže si myslím, že psychická výhoda bude na jeho straně,” prozradil o svém svěřenci. 

Show Kdo přežije bude možné od neděle 5. června sledovat na platformě OKTAGON.tv.

Zdroje:  tisková zpráva - Oktagon MMA

Nejnovější články