Oktagon v Ostravě odkryje plány na zbytek roku a slibuje velkolepé novinky

Oktagon v Ostravě odkryje plány na zbytek roku a slibuje velkolepé novinky Šampionský pás organizace OKTAGON MMA. | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Jaké jsou plány na následujících devět měsíců kalendářního roku 2022? Jaké zápasy se chystají? Jak probíhá Výzva v Německu a na co všechno se fanoušci MMA mohou těšit? To se dozvíme na tiskové konferenci OKTAGON TIME.

Letošní sezónu otevřeli organizátoři největší domácí organizace OKTAGON MMA ve velkém stylu, když hned v únoru vyprodali povolenou kapacitu pražské O2 arény. Následoval turnaj Prime 5 ve slovenském Šamoríně a už 9. dubna se po mnohých odkladech uskuteční také show v Ostravě.

I na zbytek roku je pro milovníky bojových sportů připraveno spoustu akcí, ty organizace oznámí jako již tradičně na tiskové konferenci OKTAGON TIME, která se odehraje v pátek 8. dubna v ostravské multifunkční aule Gong. Akce bude krom novinářů přístupná také pro patnácti stům fanoušků a v průběhu promotéři odhalí další plány, budou oznámeny jednotlivé turnaje i s jejich hlavními zápasy. 

Je známo, že Oktagon letos plánuje expanzi na německý trh. Tomu má napomoci i další ročník úspěšného projektu OKTAGON Výzva, který před lety v podstatě stál u zrodu organizace. Natáčením to ale rozhodně nekončí, ve Frankfurtu se brzy odehraje i turnaj. 

Minulý týden byla oznámena první jména, která se tam v červnu představí. A aktéři hlavních zápasů nebudou chybět ani na tiskové konferenci v Ostravě. Ve své první obhajobě pásu lehké váhy se představí Ivan Buchinger a proti němu belgická senzace Losene Keita, kteří se na OKTAGON TIME poprvé potkají tváří v tvář. Diváci v multifunkční hale Gong a také v přímém přenosu na YouTube uvidí i Karlose Vémolu, který rovněž plánuje zápasit v Německu. Jen o dva týdny dříve má přitom naplánovanou bitvu v boxu na turnaji OKTAGON Underground, kde se postaví Marpovi. Potkají se samozřejmě také na tiskovce v Ostravě. Diváci se mohou těšit i na první střet Václava Mikuláška s Michalem Kotalíkem, kteří rovněž změří síly pod pravidly boxu. 

Organizace představí také svůj NFT projekt, novinky související s platformou OKTAGON.tv a další překvapení, která na fanoušky během letošního roku chystají. Tisková konference OKTAGON TIME, která nese podtitul “Vstupte s námi do nového světa”, se odehraje v pátek 8. dubna od 16 hodin v multifunkční aule Gong v Ostravě, sledovat bude možné též přímý přenos na YouTube. 

Zdroje:  tisková zpráva - Oktagon MMA

Nejnovější články