“Chci ho pořádně trefit do hlavy, aby se mu tam rozsvítilo,” komentuje Petrášek boxerský duel s Pirátem

“Chci ho pořádně trefit do hlavy, aby se mu tam rozsvítilo,” komentuje Petrášek boxerský duel s Pirátem zdroj: Profimedia

Květnový Oktagon Underground doplní další vyhrocený zápas, Miloš Petrášek se konečně dočká souboje s “Pirátem”. A už nyní je jasné, že dojde i na ostré výměny názorů.

Miloš Petrášek chtěl po důležité výhře na Štvanici pokračovat v rozjeté přípravě a v dalších zápasech pořádně zacloumat polotěžkou divizí. Plány byly velké, chystala se bitva s Rafaelem Xavierem, na stole byla i odveta s Kimballem. “Meloun” se ale bohužel v říjnu zranil a natržený sval ho nakonec vyřadil ze hry na mnohem delší dobu, než sám předpokládal.

I nadále se poctivě věnuje intenzivní rehabilitaci, začátkem března avizoval, že si nemůže dovolit naskočit do plnohodnotného MMA tréninku. Zranění ho ale neomezuje v boxu, Petrášek tedy pravidelně dochází do klubu Pražský rohovník, kde pod dohledem Michala Soukupa zlepšuje ruce. Navíc se začaly objevovat náznaky na možný zápas, což se nakonec potvrdilo. Brzy dostane šanci srovnat staré účty s “Pirátem”.

Zápas byl potvrzen během turnaje Oktagon Prime 5, kde se k němu vyjádřil právě Samuel Krištofič. “Velmi se na to těším. Měli jsme dřív zápasit v MMA, takže teď to přijde, dáme si to spolu,” řekl krátce po oznámení duelu. Připomněl, že si s Petráškem kdysi vyměnili pár ostrých slov, když se schylovalo k souboji pod pravidly MMA. To se psal rok 2018, k bitvě mělo dojít v rámci turnaje Oktagon 7 na Štvanici. “Pirát” ji ovšem kvůli zranění kloubu na ruce musel odpískat.

Zlá krev se postupně odplavila, Krištofič poznamenal, že se s Petráškem blíže poznal a vzájemně se respektovali. Tomu je ale evidentně konec. “Vždy byl milý, slušný, gratuloval mi k narození dcerky, přál mi vše dobré… Tím si u mě získal velký respekt a úctu. A teď jsem si všiml, že začal s ryšavou papulou, že po ní potřebuju dostat. Jsem z toho normálně zaskočený, nerozumím tomu,” řekl během sobotního turnaje a vysvětlil, že sice Melouna nevnímal jako kamaráda, ale už si k němu stihl vybudovat jistou úctu. “Po tom všem jsem zděšený z toho, jestli to opravdu byla faleš, zda Miloš Petrášek dokáže být falešný člověk, takže všechny ty úsměvy a přání byly falešné. Jsem z toho zděšený, zklamaný. Myslel jsem si, že je to slušný člověk, který něco takového nepotřebuje,” řekl a několikrát zdůraznil, že je z celé situace “smutný”.

Na čerstvě oznámený zápas následně reagoval i “Meloun”. “Kvůli zranění v dolní polovině těla se ještě nemůžu připravovat na zápasy pod pravidly MMA. Jediné, co můžu momentálně trénovat, je box. A do toho mi Oktagon dal nabídku na boxerský zápas s Pirátem. To se nedalo odmítnout, říkám tomu JACKPOT. Navíc po tom hereckém výkonu, co včera Pirát předvedl ve studiu, mám ještě větší chuť trefit ho mezi oči. Konec hlášení.”

Petrášek je evidentně přesvědčen, že si s Krištofičem hravě poradí. “Rozhodně sám sebe nepovažuji za skvělého boxera, ale tady moje dovednosti budou bohatě stačit. Konečně zápas, kdy chci někoho trefit pořádně do hlavy, aby se mu tam rozsvítilo. Pokud jste koukali na Oktagon a slyšeli ty slinty od Piráta, tak mu to rád brzy vysvětlím v MMA letem světem a následně 21. 5. Oss.”

Zdá se, že je zaděláno na další vyhrocený duel. Těch je na kartě květnového turnaje hned několik. Ostré výměny už padly v případě Karlose Vémoly a Marpa, o pořádnou show se zajisté postará také Václav Sivák, který se bude snažit ulovit žraloka Jonase Magarda. Emoce budí také návrat Michala Kotalíka, jenž si řekl o Václava Mikuláška. Turnaj se uskuteční 21. května v O2 areně.

Zdroje:  oktagon.tv

Nejnovější články