Petr „Monster“ Kníže dal svému italskému soupeři pořádnou lekci a uškrtil jej v prvním kole

Petr „Monster“ Kníže dal svému italskému soupeři pořádnou lekci a uškrtil jej v prvním kole zdroj: Profimedia

Legenda českého MMA Petr Kníže ukázal, že věk je opravdu jenom číslo a Italovi Fusimu nedal žádnou šanci.

Petr „Monster“ Kníže (43 let) předvedl ve své premiéře v Oktagonu opravdovou show. Zatímco jeho italský soupeř Andreo "Il Barbaro Fusi šel do klece za doprovodu drsné metalové hudby, český matador si jako nástupovku zvolil italskou píseň od Andrea Bocelliho, Macchine da guerra. Tato pomalá píseň operního pěvce odrovnala i jeho o 14 let mladšího soupeře Fusiho, který se při jejím poslechu neubránil úsměvu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

V samotném zápase už mu ale do smíchu nebylo. „Monster“ totiž zahájil ofenzívu a mladšího Itala vzal do své školy MMA, kde mu dal první lekci zdarma. Po několika úderech jej natlačil na klec, kde mu rozdal pár kolen na břicho a nakonec jej krásným takedownem sejmul na zem. Tam na „Barbarovi“ chvíli pracoval ze side control, ale když se naskytla příležitost, přešel do mountu.

Fusi mu tam po chvíli nabídl arm-triangle choke, čehož Petr Kníže bez váhání využil a o pár momentů později donutil Itala odplácat. Profesorský výkon od jedné z legend českého MMA, jehož věk se asi opravdu zastavil na čísle 25.

Zdroje:  Oktagonmma.cz

Nejnovější články