Pirát vs. Viking. Krištofič s Magnorem si domluvili zápas do Bratislavy, dá jim vedení Oktagonu zelenou?

Pirát vs. Viking. Krištofič s Magnorem si domluvili zápas do Bratislavy, dá jim vedení Oktagonu zelenou? Samuel Pirát Krištofič | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Samuel Krištofič a Ole Magnor převzali iniciativu a domluvili si přes sociální sítě zápas na turnaj Oktagonu v Bratislavě. Musí ale počkat, co na to promotéři.

 

Když Ole Magnor zjistil, že Matěj Peňáz nebude moci v Bratislavě nastoupit do očekávaného souboje s Vlastou Čepem, chtěl využít příležitosti a poslal slovenskému fighterovi výzvu, kterou na sociálních sítích sdílela sama organizace. Avšak soudě podle komentářů tenhle zápas fanoušky moc nenadchl. Zájem neměl ani sám "El Chapo".

"Za mě zbytečný zápas. Já taky chci zápasit s nějakými chlapy, ale oni mi je nechtějí dát. Máš to 2-1 ve střední váze, výhru s Babou Jagou a Kotalíkem. Já to mám 4-0, a když tě porazím, dostanu za to 00000 bodů. Chci stoupat ve světovém žebříčku, zápas s tebou mi teď nic nedá," zareagoval Čepo, kterému aktuálně patří třetí příčka ve střední váze Oktagonu. Pro Nora ale rovnou navrhnul dva soupeře: "Bojuj s Pirátem, který si o fight s tebou říká a ty děláš, že to nevidíš, nebo s Hojatem (Khajevandem), a pak by možná vítěz mohl bojovat se mnou."

"A proč si myslíš, že jsi gangster? Pokud mluvíme o opravdovém gansterském zápase, okej, bojuj se mnou v boxu bez rukavic a vítěz dostane všechny peníze. To je ganster fight, ostatní je pro mě blbost," dodal slovenský tvrďák.

Pirát vs. Viking

"Hej, Ole, přestaň vyzývat mého bráchu. Jestli chceš bojovat v Bratislavě, tak král Bratislavy je tady, připraven," přihlásil se o slovo sám již zmiňovaný Samuel "Pirát" Krištofič. "Já zlomit tě jako žábu, rozumíš?" dodal lámanou angličtinou se smíchem.

A Magnor není proti. "Piráte, samozřejmě se můžeme v Bratislavě potkat. Viking versus Pirát, to je sakra úžasný fight! Bude to hlavní zápas, který není hlavním zápasem. Pojďme na to, chlape!" vzkázal přímo z tělocvičny.

Teď už je tedy pouze na promotérech, aby souboj posvětili. Pirát je sice aktuálně dvojka střední váhy, ale poslední dva zápasy prohrál, naposledy už za necelou minutu schytal TKO od Poláka Bryczeka, takže si potřebuje spravit chuť. Magnor je hratelný ale nebezpečný soupeř. Své o tom ví Václav Mikulášek nebo Michal Kotalík, který měl norského fightera v prvním kole doslova na lopatě, ukončit ho ale nedokázal a následně sám odklepal škrcení rear-naked choke. Ole však umí zahrozit i v postoji, o tom, že má pořádně tvrdou ránu, se přesvědčil i Radovan Úškrt, který se v mžiku ocitl v obrovských problémech, nakonec ale nedopustil překvapení a Norovi připravil první porážku v Oktagonu.

Zdroje:  Oktagon MMA , Samuel Krištofič Instagram

Nejnovější články