Souboj o Kincla má vítěze! Bryczek suverénně za pár vteřin přejel Piráta a utká se o titul

Souboj o Kincla má vítěze! Bryczek suverénně za pár vteřin přejel Piráta a utká se o titul Patrik Kincl vs. Robert Bryczek | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Ani se u toho nezapotil. Polsky bojovník Robert Bryczek ukončil Piráta už za 56 vteřin.

Polský bijec Robert Bryczek šel sice do souboje proti Samueli „Pirátovi“ Krištofičovi jako outsider, ale netrvalo dlouho a slovenského bojovníka doslova převálcoval. 

Hned jedna z prvních kombinací se stala Pirátovi osudnou. Bryczek propašoval tvrdý zadní direkt přímo na Pirátovu hlavu, ten se zapotácel a podlomily se mu kolena. Následující levý hák jej dostal na zem a tam Bryczek spusitl kanonádu hammerfistů a dalších úderů.

Takto pokračoval docela dlouho, protože většina úderů padala do krytu , který mu nastavil Pirát. To slovenskému bojovníkovi ale nebylo moc platné, protože Bryczek se několikrát přece jen trefil skrz kryt a pořádně Pirátem otřásl. Ten se nakonec svalil do klubíčka a rozhodčí zápas ukončil.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Robert Bryczek si tak velice působivou výhrou nad houževnatým soupeřem vybojoval šanci postavit se šampionovi střední váhy Patriku Kinclovi.

„Jo, trefil jsem ho tou zadní,“ rozebíral po zápase Bryczek svůj výkon. „Ano, (věděl jsem, že je konec), viděl jsem jeho oči, měl je v sloup, jak to tak bývá. A já mám zabijácký instikt, tak jsem si pro to šel. Ale je to tvrdý soupeř. Má takového ducha, kterého není lehké ukončit. Nikdy nebyl ukončen.“

Mezitím se Samuel Krištofič probral a vůbec nevěděl, co se stalo. „Čo je?“ opakoval zmatený Pirát, který kvůli otřesu mozku nevěděl, že už je po zápase.

Do oktagonu si přišel svého nového soupeře přeměřit pohledem a pogratulovat mu také stávající šampion Patrik Kincl, který řekl, že je rád, že vyhrál právě Bryczek:

„Já jsem to tušil včera, když jsem viděl vážení. Viděl jsem Bryczka, který byl vyloženě soustředěný na to, aby dneska předvedl nejlepší výkon, aby si došel pro ten titulový zápas, a čekal jsem, že to takhle dopadne. A jsem za to rád,“ přiznal šampion střední váhy Oktagonu.

„Je to nová výzva, nová motivace. Budu muset sakra makat a těším se na to… a zároveň se na to samozřejmě netěším, protože na těch trénincích budu každý den umírat,“ přiznal se stávající šampion.

Datum jejich randez-vous není zatím stanoveno, ale Ondřej Novotný slíbil, že se utkají ještě tento rok.  

Zdroje:  oktagon.tv

Nejnovější články