Podívejte se na to nejlepší ze skvělého Oktagonu 12

Podívejte se na to nejlepší ze skvělého Oktagonu 12 Végh | zdroj: Profimedia

Slovenský Oktagon 12 se povedl a vy si můžete prohlédnou videa ze všech hlavních zápasů.

Bratislavský Oktagon 12 je minulostí a turnaj nabídl neskutečné věci. Nebojím se říct, že to byly duely světové třídy. Všechny důležíté zápasy si díky organizaci Oktagon můžete prohlédnou v nesestřihané formě právě zde.

Végh vs. Zwicker

Hlavní zápas a slovenská apokalypsa celého turnaje. Zápas začal hodně otevřeně a bylo jasné, že tohle na body neskončí. Attila Végh byl dlouho vyrovnaným soupeřem, ale Virgil Zwicker udělal ke konci kola rázný krok k tvrdému KO. Víc jsme psali zde.

Krištofič vs. Anderson

Pirát předvedl absolutní dominanci a v tu chvíli pro něj byla celá Brazílie malá. Tenhle zápas nemohl probíhat jendnoznačněji. Krištofič od začátku Andersona zasypával pěstmi a do pár minut bylo rozhodnuto.

Boráros vs. Janka

Boráros nedal českému sympaťákovi sebemenší šanci na odpor. Boráros i díky publiku hned od záčátku spustil svůj pověstný "beast mode" a nedávné zranění na sobě nedal vůbec znát. Janka byl absolutně bezmocný.

Gottvald vs. Silva

Gottvald byl lepší, ale na to se historie bohužel ptát nebude. Český borec ukázal, že umí být konkurence schopný komukoliv. Brazilec ovšem využil pár dobrých pohybů a v posledních vteřinách prvního kola zápas ukončil. Víc jsme psali zde.

Ryšavý vs. Daňko

Ryšavého bomby Daňko ve třetím kole neusnesl. Ten se přitom dlouho úspěšné bránil několika pokusům Ryšavého o škrcení. Závěr zápasu ovšem nezvládl obranu a padl k zemi.

Rodová vs. Holm

Rodová se rvala jako správná česká lvice, ale body bohužel mluvily proti ní. Nejlepší ženský zápas historie organizace Oktagon. Plno chlapů by se z tohoto videa mohlo poučit, co znamená výraz "být tvrdý."

Muradov vs. Uda

Mach oslavil desátou výhru v řadě hodně rychle. Absolutní exhibice Muradova, který se nezalekl UFC minulosti. Zápas ukončil svým tradičním kolenem a ukázal, že chce stoupat hodně vysoko.

Zdroje:  Oktagon MMA FB

Nejnovější články